Annonce
Horsens

Corona satte gang i salg af byggegrunde: Nu bliver der udstykket yderligere 19

Etape 2 af udstykningen Ørskovbækparken på den nordlige side af Ørskov Bæk i Hovedgård går nu i gang. Der er 19 grunde i den nye udstykning. Kort: Land Og Plan
Salget af byggegrunde i Ørskov Bæk Parken er gået lidt trægt gennem årene. Nu er der pludselig kun to grunde tilbage.

Hovedgård: Det kan umiddelbart se ud, som om der er en sammenhæng mellem coronakrisen og salget af byggegrunde i Hovedgård

Efter en periode på seks år med et noget trægt salg af grunde i Ørskov Bæk Parken er der pludselig i løbet af foråret er kommet gang i salget af de sidste byggegrunde på udstykningen.

- Der er sjældent sket så meget som her under coronakrisen. Jeg har fået solgt nogle grunde, og der har været en del forespørgsler. Så det er gået hurtigt her på det seneste, fortæller Hans Jørgen Vinther, der har udstykket grundene.

Annonce

Han satte oprindelig 28 grunde til salg i Ørskov Bæk Parken - med mulighed for at udstykke yderligere 19 grunde.

- Det er jo gået langsomt. Det er fem år, siden vi startede med de første 28 grunde. Det svarer til et salg på fem grunde om året, og det er jo ikke det helt vilde. Men med den store aktivitet på det seneste er der nu kun to grunde tilbage, fortæller han.


Med den store aktivitet på det seneste, er der nu kun to grunde tilbage

Hans Jørgen Vinther, Ørskov Bæk Parken


Derfor har han sat gang i udstykningen af de næste 19 grunde.

- Der er jo ikke tale om en ny udstykning. Det er etape to af udstykningen, dvs. der er en lokalplan i forvejen, siger fortæller Hans Jørgen Vinther.

Sidst på året

Det er planen, at han går i gang med at byggemodne umiddelbart efter sommerferien.

- Først kommer arkæologerne midt i august, og derefter skal vi grave kloak og vej og den slags, men området er ikke så kompliceret. Der er ikke så mange kroge og hjørner derude. Den tager ikke så lang tid at lave. Jeg håber, man kan begynde at bygge fra 1. november - i hvert fald sidst på året, siger han

Ud over de grunde, han netop har fået solgt på den oprindelige udstykning, har han oplevet interesse for de nye grunde.

- Der har allerede været forespørgsler på den nye udstykning, så der er på nuværende tidspunkt fire, der er skrevet op. siger Hans Jørgen Vinther.

Grundene ligger i et prisleje på mellem 700.000 og 900.000 kr.

- Priserne på den nye udstykning svarer cirka til priserne på den første udstykning, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce