Annonce
Østjylland

Corona-presset tager af: Skadestuen er flyttet tilbage

Indgang J3 skal igen bruges af både af Skadestuens og Lægevagtens patienter. Foto: Tonny Foghmar, Aarhus Universitetshospital
Annonce

AARHUS: Corona-epidemien har betydet store ændringer på Aarhus Universitetshospital i Skejby. For at give plads til at undersøge og behandle patienter med COVID-19 måtte blandt andet supersygehusets skadestue vige pladsen.

Færre patienter med COVID-19 betyder nu, at skadestuen på Aarhus Universitetshospital kan flytte tilbage til sin normale placering og fra torsdag morgen er Skadestuen på Aarhus Universitetshospital tilbage til sin normale placering ved Indgang J3.

Hospitalet har nu så få patienter, der skal undersøges og behandles for COVID-19, at disse opgaver kan klares som en del af den almindelige drift. Hele hospitalet er ved at vende tilbage til normal drift som før COVID-19, og det betyder også, at Skadestuen skal flytte tilbage til sine eksisterende rammer.

Skadestuen vil igen have samme indgang som Lægevagten – altså ved J3 tæt på hovedindgang J.

Universitetshospitalet opretholder dog stadig en akut COVID-19 klinik til patienter med symptomer, der skal undersøges og behandles for sygdommen. Denne klinik vil fortsat være placeret i skadestuens lokaler. På grund af smittefare har den en separat indgang.

Denne indgang hedder J4 og er placeret til højre for Skadestuens indgang J3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce