Annonce
Kultur

Corona-mærket forårsprogram

Direktør Jesper Jul fra Pavillonen glæder sig over, at det er lykkedes at pusle nye datoer på plads for så mange af spillestedets arrangementer. Pressefoto

NORDDJURS: Pavillonens forårsprogram for 2021 er netop blevet husstandsomdelt på trods af, at flere arrangementer allerede har måttet flytte på grund af Covid-19. Det er et ambitiøst og meget omfattende program, som spillestedet glæder sig til at afvikle for alle de mange publikummer, der allerede har købt billet til Pavillonen.

Mens myndighedernes restriktioner betyder, at al aktivitet i Pavillonen lige nu er suspenderet, arbejdes der hårdt i kulissen for at flytte arrangementer til nye datoer – og ikke aflyse.

Kunstnere som Dopha, Bob Dylan Tribute, Nikolaj Stokholm, Michael Falch og Det Band, DAD, Jacob Dinesen med flere har allerede fundet nye datoer.

- Som udgangspunkt er vi superglade for både den fleksibilitet, vi møder hos vores publikum og hos de udøvende kunstnere. Det er lykkedes at skifte dato på langt størstedelen af vores arrangementer, der er berørt af nedlukningen, så publikum blot skal glæde sig i lidt længere tid i stedet for at blive skuffede over en aflysning. Det er noget af et puslespil, når hele turnéer skal flyttes, men vi er stolte over de tilkendegivelser, vi får fra artisterne, der glæder sig til at optræde i Pavillonen, siger direktør Jesper Jul.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Annonce