Annonce
Horsens

Corona-evergreen: Ny weekend med masser af 'musik til ulempe'

Arkivfoto: Michael Bager

Horsens: Under corona-nedlukningen er det blevet en "evergreen" på alarmcentralen hos Sydøstjyllands Politi, at det i weekenderne vælter ind med anmeldelser om generende høj musik.

Denne weekend var ingen undtagelse.

Politikommissær Hans Hoffensetz beretter om mange opkald om "musik til ulempe", som det hedder i politiets døgnrapport. Opkaldene var spredt i hele politikredsen, og musik-elskere og festaber i både Horsens og Hedensted kommuner bidrog til statistikken.

Annonce

Kl. 23 blev betjente kaldt ud til Hybenvej, hvor personer i området følte sig generet af høj musik. Der var imidlertid skruet ned, da betjentene nåede frem.

Lidt over kl. 1 buldrede højttalerne imidlertid på Hybenvej igen. Da gik anmeldelsen på fest i en lejlighed med "musik, råben og skrigen", og her blev deltagerne bedt om at indstille volumeknappen på mere tåleligt niveau.

Senere på natten kom der en anmeldelse fra Præstevænget i Tørring, hvor lydniveauet var dæmpet ved patruljens ankomst, men både på Ølholm Bygade kl. 1.45 og på Hovedgaden i Rask Mølle kl. 2.20 måtte betjentene bede om nattero. Sidstnævnte sted blev festen i øvrigt lukket helt ned i samråd med arrangørerne, fortæller Hans Hoffensetz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce