Annonce
Østjylland

Medarbejder på århusiansk bar smittet med corona: Gæster opfordres til at blive testet

En medarbejder på en århusiansk bar er testet positiv for corona, så alle gæster opfordres til at lade sig teste. Foto: Google Maps
På Facebook opfordres alle gæster til at lade sig teste.
Annonce

AARHUS: Feststedet Heidi's Bier Bar i Klostergade i centrum af Aarhus meddeler på Facebook, at en af deres medarbejdere er smittet med Corona.

- Det har desværre vist sig, at en medarbejder, der var på arbejde på Heidi’s Bier Bar onsdag 16. september og torsdag 17. september i sidste uge, er blevet testet positiv for Covid-19, skriver Heidi's Bier Bar på deres Facebook.

Her opfordres gæster, der har været på baren de pågældende dage, også til at blive testet.

- På nuværende tidspunkt har vi intet kendskab til, at nogle gæster skulle være blevet smittet. Og vi håber selvfølgelig, at det fortsætter sådan. Men hvis man har været på Heidi’s Bier Bar onsdag eller torsdag i sidste uge, og har symptomer på Covid-19 eller er det mindste i tvivl, så bør man lade sig teste.

Annonce

Lukket efter nye restriktioner

Da corona for alvor eksploderede i Europa i februar og marts, var det i Østrig netop en bartender på en bar i Ischgl, der var superspreder og lagde en hel by ned.


På nuværende tidspunkt har vi intet kendskab til, at nogle gæster skulle være blevet smittet. Og vi håber selvfølgelig, at det fortsætter sådan.

Heidi's Bier Bar


Heidi's Bier Bar har i øjeblikket lukket, efter at regeringen besluttede, at indføre nye restriktioner for barer og restauranter, der betyder, at de skal lukke klokken 22.00.

Men smittetallet i Aarhus længe havde været lavt og under den grønne grænse, så er det pludselig eksploderet.

I løbet af weekenden er der nemlig registreret hele 95 nye smittede. Det er den største registrerede stigning siden weekenden 15./16. august, hvor der blev registreret 114 nye smittede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce