Annonce
Kultur

Corona-aflyst rapper flytter Horsens-visit til Wall of Sound

ArtigeArdit er højaktuel med albummet "Idiot". Han skulle egentlig have mødt sit publikum i Horsens 14. marts på KulisseLageret. Nu bliver det i stedet 6. eller 7. september til årets udgave af Wall of Sound. PR-foto: Wall of Sound
Efterårets festival offentliggør nyt navn i halen på de mange koncert-aflysninger på Kulisselageret.

Horsens: Det er på det seneste væltet ind med aflysninger af koncerter på de horsensianske spillesteder på grund af faren for coronasmitte. For festivalen Wall of Sound, der finder sted til efteråret, kan mindst en af de aktuelle aflysninger imidlertid veksles til et plus.

I hvert fald er det lykkedes arrangørerne af festivalen, der afvikles 6. og 7. september på Fængslet, at booke rapperen ArtigeArdit.

ArtigeArdit er blevet kaldt et af de mest spændende navne på den danske urban-scene lige nu, og han skulle egentlig have optrådt på KulisseLageret 14. marts.

På grund af de smittefare-stramninger, som blandt andre koncert-arrangører må bøje sig for, har spillestedet dog aflyst alle koncerter i resten af marts, og det åbnede for en flytning af ArtigeArdits Horsens-visit, oplyser arrangørerne af Wall of Sound.

Der var udsolgt til lørdagens koncert på KulisseLageret, så til trods for at den københavnske musiker endnu ikke er et fuldt etableret navn herhjemme, tyder det på, at han har et solidt publikum lokalt - et publikum, der til september altså kan overveje at indløse festival-billet, hvis de vil opleve rapperen i aktion.

Wall of Sounds samlede program er stadig under udvikling. Ud over ArtigeArdit er Hans Philip, Saveus, Clara, Hugorm og Barselona blandt de offentliggjorte navne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens får penge fra DBU

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Hedensted

Støtter lokale butikker og glæder de gamle: Ildsjæle sender påskepakker til plejehjemsbeboere

Annonce