Annonce
Odder

Corona-aflysning: 750 gæster skal alligevel ikke til frivillighedsfest

Sebastian Dorset skal alligevel ikke underholde i Spektrum fredag aften, for Frivillighedsfesten er aflyst.
Selvom der kun skulle være godt 750 gæster i Spektrum fredag aften, så har Odder Kommune alligevel vurderet, at det er for risikabelt at gennemføre frivillighedsfesten.

Odder: Der skal alligevel ikke uddeles priser til frivillige i Spektrum fredag aften.

Odder Kommunes kriseledelse og krisestab vedr. COVID-19 her netop været samlet efter, at Statsministeren klokken 12.00 på et offentlig pressemøde i Statsministeriet har opfordret til, at man skal udskyde eller aflyse alle arrangementer med mange deltagere.

Anbefalingen går på arrangementer med mere end 1000 deltagere.

- Kriseledelsen har på den baggrund besluttet at aflyse Frivillighedsfesten, der skulle være afholdt i aften med 750 inviterede gæster. Krisledelsen vurderer at deltagerantallet er så tæt på anbefalingen, at vi er nødsaget til at tage dette skridt i bestræbelserne på at begrænse spredningen COVID-19 mest muligt både lokale og nationalt, siger sekretariatschef Morten Møller fra Odder Kommune, og fortsætter:

- Vi har i forbindelse med beslutningen tillige rådført os med beredskabet i Østjyllands Brandvæsen og meldingen er her, at vi med aflysningen gør det eneste rigtige.

Kriserådet har informeret byrådet om beslutningen.

Borgmester Uffe Jensen er enig i kriserådets beslutning.

- Vi ved, at der skulle komme mange ældre og sårbare borgere til festen, så jeg synes, det er det eneste rigtige, siger borgmesteren.

Priserne skal uddeles

Der var ellers lagt op til en festlig aften med streetfood, prisuddelinger og masser af underholdning for de 750, der havde sikret sig billet til festen, hvor der skulle uddeles otte priser, blandt andet Odder Avis' Initiativpris.

Om festen blot bliver flyttet til en anden dag er endnu ikke besluttet.

- Ingen tvivl om, at priserne skal uddeles, men om det bliver en ny fest eller en reception, det ved vi ikke. Lige nu fokuserer vi på at få informeret alle parter om, at festen er aflyst, siger Morten Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Nyt underlag på Casa Arena? Horsens Kommune foreslår at fremtidssikre banen med hybridgræs

Annonce