x
Annonce
Odder

Overblik: Corona aflyser

Der bliver ikke brug for at finde fanerne frem hos Gymnastik Odder, der har aflyst forårsopvisningen. Arkivfoto

Odder: Coronavirus hærger, og som dagene skrider frem, kommer der flere og flere aflysninger.

Vi vil forsøge at opdatere listen dagligt, så har du et arrangement, der er aflyst, så send en mail til odder@hsfo.dk, så vil vi hjælpe med at sprede budskabet.

Nul offentlig adgang

Egmont Højskolen i Hou har lukket for offentlig adgang til sine højskoleaften-arrangementer onsdag 11. marts og onsdag 18. marts.

Slut med offentlige arrangementer

Odder Kommune har aflyst eller udsat alle sine offentlige arrangementer til og med efter påske.

Det omfatter flere aktiviteter på biblioteket samt et høringsmøde om kommunens Plan- og Agenda 21-strategi på Centralhotellet.

Desuden er følgende tilbud lukket: Aktivitetshuset ved Ålykkecenteret og Cafe Pakhuset samt fra fredag 13. marts Cafe Ålykkecenteret og Fabos Aktivitetscenter.

Et møde for sommerhusejere, som kommunen sammen med Visitodder havde inviteret til 29. marts på Odder Parkhotel, er også aflyst. Her skulle sommerhusejere høre om fordele ved at leje deres sommerhus ud.

Ingen sogneaften i kirkecenteret

Sognekirken har aflyst den planlagt sogneaften i Odder Kirkecenter onsdag 11. marts klokken 19.

Arrangørerne håber, at det planlagte foredrag om Østeuropa kan gennemføres på et andet tidspunkt.

Udviklingodder udsætter generalforsamling

- Med udsigt til en eskalering i spredningen af smitte med coronavirus i de kommende uger har vi besluttet at udsætte generalforsamlingen den 26. marts, skriver Udviklingodder til sine medlemmer.

Foreningen har lavet en aftale med oplægsholder Arne Nielsson om sammen at finde en ny dato og betragter situationen som en force majeure-lignende tilstand.

Derfor er det i orden at flytte generalforsamlingen, som ifølge vedtægterne skal holdes inden april, mener Udviklingodder.

Brætspillere stopper

Efter planen skulle der have været brætspilscafé på Centralhotellet i Odder fredag 20. marts.

Arrangørerne har dog aflyst fremtidige brætspilscaféer indtil videre.

Højskoledag i Gylling aflyst

Den planlagte Højskoledag i Gylling Kirke og Gylling Forsamlingshus 22. marts er aflyst.

Det skriver Gylling og Alrø Kirker på deres Facebook-side.

Hjerteforeningen aflyser

Frem til 1. april gennemfører Hjerteforeningen ikke aktiviteter og arrangementer, der enten er målrettet hjertepatienter, eller hvor både hjertepatienter og andre borgere tænkes at deltage.

Det gælder blandt andet de ugentlige søndagsgåture fra Åparkeringen og blodtryksmålingen i Kvickly 21. marts.

Filatelister aflyser

På søndag 15. marts skulle der have været store frimærkebyttedag i Hou Hallen.

Odder Filatelistklub har dog besluttet at aflyse arrangementet.

Fællesspisninger og spisevenner er aflyst

Torsdag 12. marts var der planlagt en fællesspisning i Odder Kirkecenter. Den er blevet aflyst, oplyser Odder Sognekirke.

Torsdag 19. marts skulle der have været fællesspisning på Centralhotellet, men det er blevet aflyst.

Kommunens eventmedarbejder vil snarest melde en ny dato ud om eventuel fællesspisning i april.

Spisevennerne i Odder og oplandet er midlertidigt lukket.

På Ålykkecentret i Odder gælder det både tirsdagsholdet og torsdagsholdet. Det går også ud over spisevennerne i Kirkehuset i Hundslund 7. april og Ørting-Falling, som havde planlagt at mødes i Falling Selskabslokaler tirsdag 17. marts.

Kattegatdebat udskudt

DN-Odder forventede rigtig mange til debatmøde om Kattegatforbindelsen 17. marts.

Derfor har foreningen fundet det mest ansvarligt at udskyde mødet 17. marts.

- Vi ønsker ikke et tætpakket Pakhus i den nuværende situation, så vi venter med mødet til vi er på den anden side af corona-krisen, lyder det fra DNs lokale formand Ib Salomon.

Gallafest udsættes

På baggrund af regeringens opfordring til at afholde sig fra større arrangementer flyttes Gallafesten på Odder Gymnasium. Den skulle have fundet sted 21. marts, men er blevet flyttet til 2. maj.

- Opfordringen gælder godt nok kun arrangementer over 1000 deltagere, men lige netop til Gallafesten er vi mange samlet på meget lidt plads og tager mad fra en fælles buffet. Derfor vurderes det, at det er et arrangement forbundet med en vis risiko i den nuværende situation. Billetterne vil naturligvis gælde til den nye dato og hvis det ikke er muligt at komme pga. det nye tidspunkt, refunderes beløbet, skriver rektor Lars Bluhme på gymnasiets hjemmeside og facebook.

- Vedr. studieturene for 2.g holder vi os konstant ajour med situationen og de gældende rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet. Vi er i dialog med rejsebureauet om en evt. flytning af studieturene til efteråret, hvis det skønnes nødvendigt, lyder det fra rektoren.

Ikke tid til jazz

På baggrund af den seneste udvikling har Odder Jazzklub besluttet at aflyse Frokostjazzen i Pakhuset lørdag 21. marts med Ungarske Bohém Ragtime Jazz Band.

- Det kan måske godt tolkes som en overreaktion, men vi må erkende, at vi i Jazzklubben – hvor raske og rørige vi end føler os – hører til risikogruppen af ”ældre mennesker”, skriver jazzklubben i en pressemeddelelse efter bestyrelsen har holdt møde.

Bestyrelsen mener ikke, at den kan sidde myndighedernes advarsler overhørig, og skal ikke medvirke til, at en eventuel smitte spredes.

I forbindelse med aflysningen bliver billetprisen refunderet til det kort/konto der blev brugt ved bestilling af billetterne.

Derfor kan alle billetter til arrangementet destrueres, da de ikke kan bruges til en senere koncert.

Gymnaster dropper opvisning

Gymnastik Odder aflyser sin store forårsopvisning lørdag 4. april i Spektrum Odder.

Det sker på baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger og efter samråd med Odder Kommune, oplyser gymnastikforeningen på sin Facebookside.

Stafet dropper infomøde

Kræftens Bekæmpelse har bedt Stafet for Livet aflyse møder og arrangementer i marts.

Det betyder, at et planlagt informations- og holdkaptajnmøde onsdag 18. marts kl. 19 i Spektrum Odder, ikke bliver til noget.

Stafet for Livet vil informere om tid og sted for et nyt møde, når situationen er afklaret.

Vinmesse aflyst

Som følge af Corona-virussen har Kvickly Odder besluttet at aflyse Vinmessen tirsdag 24. marts.

Har man allerede sikret sig billet bliver den refunderet ved henvendelse i kiosken.

Det er kun selve vinmessen, der aflyses, så det vil stadig være muligt at få fingrene i vintilbuddene.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Peter Sørensen: Kommunen kan gøre noget - men det er private penge, der for alvor holder byggeriet i gang

Horsens

Frustreret men forstående elev: Mega nederen, at det lige er vores år, det rammer

Annonce