Annonce
Kultur

Største event nogensinde: Danmarks bedste Fifa-spillere slår rekord i Horsens

E-superligaens hold repræsenterer klubber i hele Danmark, og fans kan nu se finalen i Forum Horsens. Arkivfoto
Den tredje udgave af finalen i den virtuelle superliga, FIFA's e-Superliga Finals, skal holdes til december i Forum Horsens. Arrangørerne forventer at sælge 4500 billetter.
Annonce

Horsens: Forum Horsens bliver 7. december hjemsted for finalen i computer-fodboldspillet FIFA. Dermed er der lagt op til, at Horsens kan slå en verdensrekord.

- For et lille års tid siden overværede 1800 tilskuere e-Superliga Finals i Forum København, og det er verdensrekord for et FIFA-event. Men den rekord står for fald, når Forum Horsens åbner dørene for publikum til den tredje udgave af finalen, lyder det i en pressemeddelelse fra AC Horsens, der er medarrangør af finalestævnet.

Der er nemlig plads til næsten tre gange så mange tilskuere i Forum Horsens, og AC Horsens-direktør Kristian Nielsen tror på, at alle 4500 billetter bliver solgt.

- Vi er kendt for at løfte i flok i Horsens, og det har vi gjort igen sammen med Forum Horsens. Det gør det muligt at løfte sådan et stort arrangement sammen med de gode mennesker fra Dream Hack og Divisionsforeningen, og der er ingen tvivl om, at der venter tilskuerne en fantastisk oplevelse i Forum Horsens, siger direktøren.

Annonce

Borgmester: Godt gået

E-superligaens hold repræsenterer klubber i hele Danmark og har fanskarer over hele landet.

Såvel Divisionsforeningen som produktionsfirmaet Dream Hack glæder sig til at præsentere et brag af et finalestævne i Forum Horsens, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Vi går benhårdt efter at slå verdensrekorden i Horsens, udtaler Peter Nørrelund fra Dream Hack.

Det glæder også Horsens-borgmester Peter Sørensen (S), at det igen er lykkedes at trække et stort arrangement til Horsens.

- Det er virkelig godt gået af AC Horsens og Forum Horsens at få landets største FIFA-event til Horsens. Som kommune er vi efterhånden kendt som et sted med kulturoplevelser 365 dage om året, og det er vigtigt at kunne tilbyde oplevelser til alle aldersgrupper og interesser. Der er ingen tvivl om, at e-sport og gaming har enorm interesse for mange unge mennesker. Unge, som vi også gerne vil have i tale og derfor arbejder for at lave spændende events og arrangementer for, udtaler borgmesteren.

Forum Horsens åbner dørene klokken 11, og arrangører lover både spændende kampe et væld af aktiviteter mellem klokken 12 og kl. 22. Billetsalget sker via Eventii.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce