Annonce
AC Horsens

Comeback til AC-profil: Kræver mere skarphed i begge felter

Bjarke Jacobsen ser frem til at komme tilbage som styrmand på den centrale midtbane i AC Horsens efter to dages karantæne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Bjarke Jacobsen ser frem til omsider at komme i kamp efter to dages karantæne, og tre nederlag i træk bekymrer ikke. Det har vi prøvet før, siger midtbanespilleren.
Annonce

Horsens: Bjarke Jacobsen ser om nogen frem til kampen mod FC Midtjylland søndag. Midtbanespilleren har været savnet i AC Horsens' startopstilling, siden han blev vist ud i premieren mod Randers FC.

- Det er aldrig sjovt at skulle kigge på, og det har været ekstra trist, fordi vi lige var gået i gang med sæsonen oven på vores optakt. Der vil alle bare spille. Det har også været hårdt at se på, fordi resultaterne ikke har været med os, siger Bjarke Jacobsen med henvisning til de tre nederlag, som sæsonen indtil videre har budt på.

Udsigten til en kamp mod FC Midtjylland, der lige har kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League, gør ikke forhåbningerne om et vendepunkt ret store.

- Vi skal kun have fokus på os selv, og vi besejrede altså FC Midtjylland i sidste sæson. Vi har bevist, at vi kan slå både de gode og de dårlige hold med stort set det samme hold, som vi har nu, siger Bjarke Jacobsen.


Tingene bliver hurtigt sort/hvide. Vi tabte også tre kampe i træk med Bo Henriksen som træner, hvorefter han fik skylden for alt muligt. Tre uger efter, når vi havde vundet et par kampe, var han genial. Sådan er fodbolden også.

Bjarke Jacobsen


Det kræver dog en bedre præstation end i de foregående kampe.

- Jeg så nogle fine takter i kampen mod Brøndby. Vi var med i kampen, men vi skal blive 5-10 procent skarpere i forhold til at skabe noget offensivt og i forhold til at få lukket af . Vi skal have lukket for modstandernes omstillinger for eksempel ved at få lavet et frispark, så vi kan få styr på vores organisation, siger Bjarke Jacobsen, der normalt er garant for at lukke huller på AC Horsens' midtbane.

Annonce

Ingen alarmklokker

Tre nederlag tærer på selvtilliden, men det er ikke noget alarmerende for Bjarke Jacobsen.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke betød noget. Ligesom sejre løfter et hold, koster det noget at tabe, men jeg trøster mig med, at vi har prøvet det før. Vi ved, at vi er gode nok, og at vi kan vende tingene, siger Bjarke Jacobsen.

- Tingene bliver hurtigt sort/hvide. Vi tabte også tre kampe i træk med Bo Henriksen som træner, hvorefter han fik skylden for alt muligt. Tre uger efter, når vi havde vundet et par kampe, var han genial. Sådan er fodbolden også, og ofte er det marginaler der afgør, om det bliver sort eller hvidt. Vi skal koncentrere os om at få de marginaler over på vores side, siger Bjarke Jacobsen.

Han måtte tirsdag hjælpes fra banen, efter han fik et spark over benet af holdkammeraten Thor Lange i en duel, men torsdag var han tilbage på træningsbanen.

- Jeg har stadigvæk ondt, men jeg satser på at kunne spille, siger Bjarke Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce