Annonce
AC Horsens

Chokeret Bo Henriksen: Det var en katastrofe

Bo Henriksen blev bortvist og kan se frem til en dags karantæne mod Vendsyssel.

Horsens: AC Horsens' manager, Bo Henriksen, var tydeligt frustreret undervejs i 2-1 nederlaget til Esbjerg, og det kulminerede, da han blev bortvist af dommer, Michael Redder, i anden halvleg.

Dermed kan Bo Henriksen ikke være med på sidelinjen om 14 dage, når AC Horsens møder Vendsyssel.

Det var en kommentar om, at dommeren var ringe, der udløste en tur op på tribunen. Bortvisningen var dog næsten det mindste for Bo Henriksen oven på indsatsen mod Esbjerg.

- Jeg er chokeret over vores præstation, og jeg er glad for, at kampen er overstået. Alt hvad vi lavede, var på bagkant. Man får efter fortjeneste i alle livets forhold, og det var et mirakel, at vi kun tabte med 2-1 til Esbjerg, sagde Bo Henriksen.

- Man kan tabe til et hold, fordi de er bedre, og Esbjerg var ikke klart bedre end os. Det var heller ikke held, der spillede en rolle, og så er der kun indsatsen tilbage, og det faktum er dybt frustrerende, sagde Bo Henriksen.

- Det er mit ansvar, at vi har den rette kvalitet på banen, men det er spillernes ansvar at levere hårdt arbejde. Kvaliteten i ens præstation på banen kan svinge. Det er naturligt, men en 100 pct. indsats skal vi kunne forlange af hinanden. Hvis den ikke er tilstede kan det skyldes enten, at man ikke vil eller ikke tør. Hvis man ikke vil, skal man ikke spille i AC Horsens, og hvis man ikke tør, må vi have en snak om, hvad det skyldes, sagde Bo Henriksen.

- Vi skal i den grad have ændret på tingene, og det har jeg så heldigvis 14 dage til at klare. Vi mangler en længerevarende oplevelse af, hvad der fungerer. Vi står med fornemmelsen af, at vi kan gøre det bedre, og måske betyder det, at vi tror, vi er bedre, end vi er, når vi møder hold, som vi burde slå, sagde Bo Henriksen.

- Esbjerg kom foran med 1-0 på et indkast, hvor en spiller bare fik lov til at løbe ind og score. Han skulle ikke engang drible uden om en mand. Det var en katastrofe.

- I løbet af ugen har vi haft en fantastisk træning, men der var mere tænding på holdet i pokalkampen mod Middelfart. Det var rædderligt og kritisabelt, sagde Bo Henriksen.

- Vi havde 20 indkast og otte hjørnespark, men vi var ikke i nærheden af at skabe en målchance. Vi vandt ingen direkte dueller, og vi vandt ingen første- eller andenbolde, og så taber man alle kampe i denne række, sagde Bo Henriksen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce