Annonce
Hedensted

Charmøren Helmig bliver næste års topnavn i Juelsminde

Kim Larsen, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D har været topnavne til Juelsminde Havnfest. Nu ryger Thomas Helmig øverst på plakaten. Arkivfoto

Et af Danmarks helt store og mest folkelige solonavne indtager scenen på havnen i Juelsminde til juli næste år.

Juelsminde: Havnefesten i Juelsminde har næste års hovednavn på plads.

Thomas Helmig er manden, som skal få hænderne i vejret i festteltet efter sidste års succes med D-A-D, og havnefestudvalget er stolt over og tilfreds med bookingen.

- Han var øverst på listen i år. Vi er rigtig glade for at få ham. Han skaber jo en fantastisk fest live og er i verdensklasse til at få publikum med. Vi forventer en fantastik stemning, hvor folk synger med, siger Peter "Åg" Danielsen fra havnefestudvalget.

Annonce

Han var øverst på listen i år. Vi er rigtig glade for at få ham. Han skaber jo en fantastik fest live og er i verdensklasse til at få publikum med.

Peter "Åg" Danielsen, havnefestudvalget.

Vil på ønskesedlen

Allerede under dette års fest indledte udvalget forhandlingerne, og det har været målet at få aftalen underskrevet og hovednavnet præsenteret inden jul i stedet for til januar eller februar som tidligere år.

- Vi har arbejdet hurtigt for at få det på plads, så vi i år kan sige, at man kan give en billet til Thomas Helmig og havnefesten i julegave, siger Peter "Åg" Danielsen.

Har fået hul igennem

Han fortæller, at det for hvert stort navn, der har optrådt på havnefesten, er blevet nemmere at trække nye til.

Thomas Helmig, der i sommer blev rost til skyerne for sin koncert på North Side i Aarhus, er netop et nyt navn i havnefest-regi, og så vidt Peter "Åg" Danielsen ved, har han aldrig spillet i Juelsminde før.

Solisten kommer med sit eget band. Koncerten foregår fredag 13. juli.

Billetsalget til Juelsminde Havnefest 2018 er begyndt i dag. Der er såkaldt early bird-tilbud på billetten frem til 31. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce