Annonce
AC Horsens

Champagneprip: AC Horsens' matchvinder jubler over sejr og mål

Peter Nymann og AC Horsens' matchvinder Louka Prip leverede en stor præstation i aC Horsens' højreside. Foto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix
Louka Prip er med sit mål mod FC Midtjylland oppe på fem scoringer i denne sæson.
Annonce

Herning: Louka Prip løb med rollen som matchvinder, da AC Horsens til alles overraskelse besejrede FC Midtjylland med 1-0. I første halvleg var han på pletten og fik sendt Rune Frantsens indlæg nettet.

- Det var dejligt at få scoret. Jeg vandt en hovedstødsduel, og så landede bolden lige for fødderne af mig selv. Det var ikke så kønt et mål, men jeg har arbejdet på, at jeg skal med ind foran mål, hvor det er farligt, sagde Louka Prip.

Han står nu noteret for fem scoringer i denne sæson og som midtbanespiller er det absolut godkendt på et hold, der ikke laver mange mål. Flere af Louka Prips scoringer er faldet direkte på frispark, men denne gang var det vigtigste, at bolden trillede ind over målstregen.

- Sejrens betydning er stor. Vi fik tre point, som ingen troede, at vi kunne tage. Vi har ikke spillet træningskampe, men vi har spillet sammen som hold i så lang tid, at det ikke var noget problem. Vi vandt på en stor holdpræstation, sagde Louka Prip.

Han nåede ikke med bussen og holdkammeraterne hjem, da han sammen med Jonas Gemmer blev udtaget til dopingkontrol, og holdkammeraten havde store problemer med at levere de gyldne dråber. Det kostede en ekstra halvanden time i Herning, inden de kunne følges ad hjem.

Det gav Louka Prip tid til at tænke over afslutningen på grundspillet.

- Vi kan se frem til en ny sjov kamp mod Brøndby, hvor vi igen har alt at vinde. Med sejren over FC Midtjylland fik vi lagt afstand til Sønderjyske, og så må vi se på mulighederne for at avancere yderligere, siger Louka Prip.

AC Horsens kan, hvis resultaterne flasker sig, nå 8. pladsen, som på papiret giver en ekstra god mulighed for at spille sig fri af nedrykning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce