Annonce
Horsens

Centralt lyskryds spærres fra fredag aften til tirsdag morgen

Fra fredag aften til tirsdag morgen vil der være spærret for trafik i store dele af dette kryds. Kort: Horsens Kommune
Samn Forsyning udskifter kloakledninger, der går på tværs af det store kryds ved Schüttesvej, Bygholm Parkvej, Hattingvej og Ringvejen.
Annonce

Horsens: De mange bilister, der hver dag kører på og omkring Schüttesvej i Horsens, skal fra fredag 4. december om aftenen og frem til tirsdag 8. december om morgenen være opmærksomme på ændringer i trafikken.

I denne periode vil det meste af krydset ved Schüttesvej, Bygholm Parkvej, Ringvejen og Hattingvej være spærret. Det skyldes, at Samn Forsyning skifter kloakledninger i området.

Det skriver Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

Mens arbejdet står på, vil der i krydset kun være åbent for den trafik, der kommer fra nord og kører mod syd på Schüttesvej og videre over på Ringvejen. For trafik, der kommer fra Hattingvej, Ringvejen og Bygholm Parkvej, vil der være spærret i krydset.

- Vi har de sidste par uger skiftet de gamle ledninger på Bygholm Parkvej, og nu er vi kommet til de ledninger, der går på tværs af det store kryds. Der er tale om store ledninger, som vi skal grave et godt stykke ned i jorden. Mens vi arbejder, er vi nødt til at holde det meste af krydset lukket, og det har vi valgt at gøre henover en weekend for at genere trafikken mindst muligt, forklarer Berit Fristed Kristensen, projektleder i Samn Forsyning.

Annonce

Bilister skal bruge omkørsler

Bilister, der kommer fra Hattingvej, vil i perioden blive ledt ad Norgesvej og videre til Fuglevangsvej. Bilister, der kommer fra syd ad Ringvejen, vil blive omdirigeret ved Fuglevangsvej, og på samme måde vil bilister, der kommer fra midtbyen og kører ud mod Bygholm Parkvej, også skulle benytte Fuglevangsvej.

For at påvirke trafikken mindst muligt gælder lukningen først fra fredag kl. 18, og tirsdag vil der igen være åbent for trafik fra kl. 05.


Vi er klar over, at kloak-arbejdet i de næste uger vil genere trafikken, men vi håber, at bilisterne har forståelse for det.

Allan Lyng Hansen, afdelingschef, Affald og Trafik, Horsens Kommune.


Efter tirsdag vil der dog fortsat blive arbejdet i området. Her rykker kloakarbejdet videre til det nordlige spor på Hattingvej, som vil være lukket i ca. 14 dage.

- Bilister, der normalt kører fra krydset og ud mod Hatting, skal i perioden bruge en omkørsel ad Norgesvej for at komme ind på Hattingvej. Vi er klar over, at kloak-arbejdet i de næste uger vil genere trafikken, men vi håber, at bilisterne har forståelse for det, siger afdelingschef Allan Lyng Hansen, Affald og Trafik, Horsens Kommune.

Samn Forsyning udskifter kloakledningerne nu, hvor arbejdet med at udvide Schüttesvej til fire spor også er i gang. I samme forbindelse gør Samn Forsyning klar til, at området kan kloaksepareres, så der ikke skal graves i området igen, når vejarbejdet er færdigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce