Annonce
forside

Centralt lyskryds mørklagt i et døgn

Lyssignalet i det centrale og meget trafikerede kryds mellem Vestergade og Nørrebrogade i Horsens er gået i sort. Signalet har ikke virket siden mandag middag - og det kommer tidligst i gang igen tirsdag middag. Foto: Google Streetview

Krydset mellem Vestergade/Ane Staunings Vej og Nørrebrogade i det centrale Horsens har været ude af drift siden mandag - og det virker tidligst igen tirsdag middag.

Horsens: Bilister i Horsens har siden mandag måttet finde deres viden om, hvordan man færdes i lyskryds uden lyssignaler, frem fra hukommelsen.

Lyssignalet i det centrale kryds mellem Vestergade/Ane Staunings Vej og Nørrebrogade har været ude af drift siden i går - og der er ikke udsigt til, at fejlen bliver rettet før ved middagstid tirsdag, oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter.

Ifølge TV2 Østjylland er det en teknisk fejl, der er skyld i det mørklagte signal.

- Som jeg har forstået det, er det styreboksen, der ikke virker, og først i morgen kan vi have delene til at udbedre den, sagde vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til TV2 Østjylland mandag eftermiddag.

Ifølge vagtchefen er det dog held i uheld, at mørklægningen sker i en ferieperiode og i et lyskryds, hvor bilerne kører med forholdsvis lav hastighed. Derfor har det ikke været nødvendigt for politiet at hjælpe med at dirigere trafikken. Der er heller ikke sket uheld i forbindelse med mørklægningen.

Indtil signalet er i orden igen, skal bilister følge skiltningen i krydset, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ubeboet gård i Stouby hårdt ramt af brand

Annonce