Annonce
Horsens

Celine flyttede til London i coronatiden: Det er en spøgelsesby nu

Celine Buch Szyller arbejder som au pair i London ved en britisk familie, selvom coronaen hærger verden over. Her ses hun sammen med familiens to børn. Foto: Privatfoto
Celine Buch Szyller flyttede til London midt i en tid med covid-19. Da hun flyttede, var verden åbnet meget op igen, så det var med forventningen om at kunne få britiske venner og komme lidt på pub, hun tog afsted.
Annonce

London: Storbritannien er gået i national lockdown og har strikse restriktioner. Det var ikke, hvad 21-årige Celine Buch Szyller havde håbet på, da hun flyttede til London.

- I starten af efteråret var der stadig gang i byen og pubberne, som dog skulle lukke kl. 22. Det mindede lidt om det normale liv, men så kom anden bølge af corona, som ramte hårdere, end jeg havde forventet, siger Celine Buch Szyller.

- Jeg havde håbet på at få nogle britiske venner og komme ud og se byen. Opholdet har ikke levet op til de forventninger indtil videre, selvom jeg godt vidste, at der var usikkerhed omkring situationen med corona. Det er blevet til en spøgelsesby, hvis man har været her før, og det er en meget underlig situation.

Celine Buch Szyller, London

  • Hun kommer fra Rask Mølle og er 21 år.
  • Flyttede til London i starten af september som en del af sit andet sabbatår.
  • Hun arbejder som au pair hos en britisk kernefamilie.
  • Hun bor i London-nabolaget Peckham, der ligger et par kilometer fra centrum.
Ved London Bridge plejer der altid at være helt fyldt med mennesker, men coronavirussens hærgen har gjort, at der nærmest ikke er nogen. Billedet her er taget i december. Foto: Privatfoto

De hårde restriktioner har også ramt Celine i forhold til at se flere folk og leve det liv, som hun gerne ville i sit sabbatår.


En af de veninder, som jeg har fået, er også hende, jeg kommer til at se som den eneste person uden for husstanden.


- Vi gik i national lockdown 4. januar og har også været det i november. Lige nu må man ses med én anden person væk fra sin husstand. Det skal foregå udenfor, men vi må, som det ser ud nu, også kun være ude en time om dagen. Så det er ikke nemt at komme rundt, siger Celine Buch Szyller.

Heldigvis er afsavnet til familien ikke så stort. Hun var hjemme hen over julen og kom tilbage 3. januar. Herfra blev hun sendt i en 10-dages karantæne, medmindre hun kan fremvise en negativ covid-19-test på femtedagen, som hun afventer svar på.

Opholdet har dog budt på, at hun igennem Facebook har fundet andre venner fra Danmark i London, som hun har set en del til efteråret igennem.

- En af de veninder, som jeg har fået, er også hende, jeg kommer til at se som den eneste person uden for husstanden. Så helt skidt er det heller ikke, siger Celine Buch Szyller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce