Annonce
Horsens

Casa slap nådigt gennem coronanedlukning: Kigger frem mod det bedste resultat til dato

Byggeriet på Lilli Gyldenkildes Torv er blandt de større projekter, der optog Casa A/S i første halvår af 2020. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Direktør hos Casa A/S er tilfreds med entreprenørselskabets halvårsregnskab.
Annonce

Horsens: Et halvt år, der har budt på nervøsitet, men som i sidste ende har bragt selskabet på vej mod det bedste resultat nogensinde.

Sådan sammenfatter Torben Modvig, administrerende direktør i entreprenørvirksomheden Casa A/S, omstændighederne oven på Casas halvårsregnskab for 2020.


I marts gik alt kortvarigt i stå, og vi blev selvfølgelig nervøse. Men der gik kun få uger, før investorerne kom tilbage i markedet.

Torben Modvig, direktør i Casa


- Vi har lige som alle andre i byggebranchen mærket corona. Men vi er kommet virkelig stærkt igennem første halvår, fordi vi hurtigt har omstillet os og realiseret en række nye store projekter, siger Torben Modvig i en pressemeddelelse.

- I marts gik alt kortvarigt i stå, og vi blev selvfølgelig nervøse. Men der gik kun få uger, før investorerne kom tilbage i markedet, siger han.

Annonce

Resultat på 53 millioner

Facit er en omsætning på 1,1 milliarder kroner i årets første seks måneder, som er 100 millioner kroner lavere end samme periode året før. Et fald, som Casa forklarer med, at opstarten på nogle projekter blev udskudt som følge af coronakrisen.

Bruttofortjenesten er steget med ni millioner kroner til 159 millioner kroner, mens resultatet, der er identisk med resultatet oven på de første seks måneder sidste år, lander på 53 millioner kroner.

Lokalt bød første halvår af 2020 blandt andet på projekterne på Lilli Gyldenkildes Torv og Campusgrunden, hvor de første etaper er afleveret til bygherrerne. Selskabet nævner samtidig renoveringen af Herlev bymidte som en vigtig opgave, som det lykkedes Casa at hente hjem under coronanedlukningen.

Hvad angår det fulde regnskabsår, forventer Casa A/S en lille nedgang i omsætningen, men til gengæld en væsentlig fremgang for resultatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce