Annonce
AC Horsens

Casa tager tre år mere som stadionsponsor i AC Horsens

Casa Arena med coronabegrænsninger, da AC Horsens og Vejle Boldklub mødtes fredag 30. april. Navnesponsoratet er forlænget til og med juni 2025, oplyser Casa A/S og AC Horsens. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Siden 2008 har lokal virksomhed betalt millioner for stadionnavnet Casa Arena Horsens. Nu er aftalen med AC Horsens forlænget til juni 2025.

Horsens: Casa Arena er for længst blevet et stadionnavn, der har vundet gehør i folkemunde, og der er ikke udsigt til, at fodboldfans skal forberede sig på noget andet i de kommende år.

I hvert fald har AC Horsens og Casa A/S forlænget navneaftalen for yderligere tre år - til og med juni 2025, lyder det i en pressemeddelelse fra den lokale fodboldklub, der i næste sæson skal spille i den næstbedste række.

Den igangværende aftale løber til juni 2022 og berøres ikke af kontraktforlængelsen. Stadion på Langmarksvej har båret navnet Casa Arena Horsens siden 2008.

Annonce

Med den forlængede aftale har Casa A/S fortsat eneretten til navnet på AC Horsens’ hjemmebane.

- Selvom vi i dag udvikler og bygger i hele Danmark, er Horsens stadig Casas hjemstavn. Og man glemmer jo aldrig, hvor man er vokset op. Derfor giver det også en særlig glæde og stolthed for vores medarbejdere - og jeg selv - at køre forbi den enorme bygning og se Casa-navnet på facaden, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Casa A/S i pressemeddelelsen.

Glæde i AC Horsens

Aftalen vækker glæde hos Kristian Nielsen, direktør i AC Horsens.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har og altid har haft et fantastisk godt samarbejde med de gode folk hos Casa, og det glæder mig, at vi også i de kommende år skal spille vores hjemmekampe på Casa Arena Horsens. Som klub er det vigtigt med sponsorer og samarbejdspartnere, der kan se værdi i et samarbejde med os, og opbakningen er vigtig i øjeblikket, hvor vi er nede og vende i 1. division og har en klar ambition om at rykke op i Superligaen med det samme, siger Kristian Nielsen i pressemeddelelsen.

Parterne oplyser ikke, hvad aftalen indbringer for AC Horsens, og direktør Kristian Nielsen ønsker heller ikke at oplyse, om klubben får mindre ud af den kommende aftale sammenlignet med den nuværende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce