Annonce
AC Horsens

Casa Arena har fået hård kritik: Glæde over nyt græstæppe

Banen på Casa Arena Horsens var hårdt medtaget i sidste sæson. I efteråret var den blø på grund af alt for meget regn, og i foråret var det sne, der gjorde banen vanskelig at spille på. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Banen var under al kritik i sidste sæson. Nu håber anfører Mathias Nielsen, at et bedre underlag kan understøtte AC Horsens' spillemæssige udvikling i denne sæson.

Horsens: Efter hver spillerunde i Superligaen bedømmer udeholdets anfører de respektive hjemmebaner, der har været brugt, og i den stilling dumpede Casa Arena Horsens med et brag og sluttede sidst. Banen var store dele af sæsonen meget dårligt at spille på.

Men nu er græsset grønt igen, og hele banen er blevet lagt om efter speedway-gruset er blevet kørt væk.

- Banen ser meget fin ud. Vi har ikke trænet på den endnu, men det ser ud til, at der er blevet gjort et stort stykke arbejde med at få banen klar. Nu håber jeg bare, at den arter sig bedre end græsset i Parken, som ikke havde fået ordentlig fat, siger Mathias Nielsen.

Han har været helt på linje med sin anfører-kollegaer i bedømmelsen af Casa Arena i sidste sæson.

- Den var ikke sjov at spille på. Den var ikke god, og det var under al kritik, at der blev kørt så meget grus på den undervejs. Det slipper vi forhåbentlig for, siger Mathias Nielsen.

AC Horsens' spillestil er lagt an på masser af dueller og jagt på andenbolde, men i sidste sæson voksede antallet af minutter i kampene med AC Horsens i boldbesiddelse.

- Vi har et fundament i vores spillestil, men vi udvikler os, siger Mathias Nielsen

I den henseende kan en bedre hjemmebane være en fordel. Første mulighed for at se det bliver i hjemmekampen mod Randers FC søndag kl. 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce