Annonce
Horsens

Carl Juhl fra Horsens trodser krisen og åbner 100-millioner kroners hotelprojekt

Billedet her er fra den officielle åbningsreception på HHE Express forleden. Carl Juhl ses til højre sammen med Helge Tang. Til venstre de to erhvervsfolks mangeårige marketing- og udviklingskonsulent Nicolai J. Nissen. Foto: Leiff Josefsen
Tidligere nattelivskonge i Horsens og Vejle har investeret i hotel HHE Express i Nuuk sammen med den mangeårige forretningspartner Helge Tang.
Annonce

Horsens: Selvom corona-krisen har ramt turist- og hotelbranchen ekstra hårdt i Grønland, har den farverige erhvervsmand, Carl Juhl, der oprindeligt kommer fra Horsens, netop åbnet endnu et stort hotel i den grønlandske hovedstad Nuuk.

HHE Express har stået klar med sine 108 værelser siden april, hvor hotellet oprindeligt skulle tage imod de første gæster. Men coronaen kom i vejen, og man har i flere omgange været nødt til at udsætte åbningen. Selv om branchen i Grønland fortsat er hårdt ramt af manglende turister, åbnede Carl Juhl i samarbejde med forretningspartner Helge Tang hotelsatsningen i sidste uge.

- Vi har faciliteterne klar, og vi er klædt godt på til at tage imod turister både herfra landet og fra udlandet, siger hotelejer Carl Juhl i en pressemeddelelse.

HHE Express er ifølge bagmændene det første lavprishotel i Nuuk, der er udviklet til at tage imod turister og rejsende, som ønsker funktionelle værelser til en god pris.

Annonce

Største satsning siden 90'erne

Den samlede investering er på mere end 100 millioner kr., og den største satsning af sin art siden 90'erne i Nuuk, hvor Carl Juhl også var drivkraften bag det største hotelbyggeri i Grønland. Det ejer han den dag i dag sammen med Helge Tang.

Det nye hotel er tilknyttet det europæiske koncept Union Star og er et to-stjernet budgethotel, hvor nøgleordene er lave priser, lækkert design og en central beliggenhed med gåafstand til alle hovedstadens seværdigheder.

Helge Tang og Carl Juhl driver også Hotel Hans Egede i Nuuk - et firestjernet hotel med et femstjernet konferencecenter.

En lyspunkt i krisen er ifølge hotelejerne, at flere danske virksomheder ser ud til at have fået øje for at holde kurser og møder i Grønland - et af de få lande, der ikke har corona-smittede.

Annonce

Natteliv i Horsens og Vejle

Carl Juhl stammer fra Horsens, hvor han blev udlært maler og siden satte sit præg på nattelivet som ejer af daværende gå-i-byen-steder som Paddys, Kit Cat, Den Blå Fugl og Topas.

I Vejle drev han fra 1985 til 1992 Café Gummisko, diskotek Kosmos, natklubben Røde Mølle, Street Dance og diskotek Rainbow.

Han rundede 75 år i foråret 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Annonce