Annonce
Livsstil

Flere år gammel drøm går i opfyldelse: Campingplads ved Husodde bygger swimmingpool

Sådan cirka kommer Horsens City Campings nye overdækkede pool til at se ud. Visualisering: Horsens City Camping
Horsens City Camping investerer fem millioner kroner i en 160 kvadratmeter stor overdækket swimmingpool, der står klar til sommer. Forventningen er, at den nye attraktion vil trække 25 procent flere gæster.
Annonce

Horsens: Horsens City Camping ved Husodde Strand vil til sommer kunne tilbyde især børnefamilier et ganske attraktivt alternativ til badeturen i Horsens Fjord: En overdækket 160 kvm stor swimmingpool.

Gravemaskinerne er lige nu godt i gang centralt på pladsen ved siden af servicebygningerne, og det er planen, at gæsterne kan springe i det minimum 27 grader varme vand omkring sankthans.

- En swimmingpool er meget efterspurgt blandt gæsterne, og det er en flere år gammel drøm, der nu går i opfyldelse, siger René Kofoed, der driver campingpladsen sammen med hustruen Dorthe.

Poolen bliver i alt på 160 kvadratmeter med en vanddybe på 60-110 centimeter plus et soppebassin til de helt små med en vanddybde på 30 centimeter. Overdækningen kan skydes fra i godt vejr, og foran poolen bliver der indrettet en solterrasse, på sigt med et overdækket grillområde.

Det er planen, at swimmingpoolen står klar til brug omkring sankthans i år. Foto: Michael Svenningsen

René Kofoed understreger, at badebassinet vil blive forbeholdt campingpladsens gæster.

- Gæsterne vil få et armbånd, der giver adgang til poolen. Andre gæster kan vi desværre ikke tage imod. Det handler om, hvor mange der må være ad gangen i bassinet og spørgsmålet om livreddere, fortæller René Kofoed.

Annonce

Stor investering

Horsens City Camping investerer fem millioner kroner i den nye pool, fortæller René Kofoed. Til gengæld er forventningen, at den nye attraktion vil tiltrække 25 procent flere gæster i forhold til nu.

- Det sker nok ikke i år, men over et par år. I dag er der mange, der spørger på forhånd, om vi har pool, og som fravælger os på grund af det. Selv om fjorden er dejlig at bade i, og det er dejligt at sole sig i sandet, er badesæsonen kort, og sommeren er jo ikke altid så god. I år havde vi en kanongod juli, men det var på grund af coronaen, ikke vejret, siger René Kofoed, der forventer, at swimmingpoolen fra sæsonen 2022 vil kunne være åben fra påske til oktober.


Selv om fjorden er dejlig at bade i, og det er dejligt at sole sig i sandet, er badesæsonen kort, og sommeren er jo ikke altid så god.

René Kofoed, Horsens City Camping


Det vil især blive mere attraktivt for børnefamilier at tilvælge campingpladsen ved Husodde, forventer René Kofoed.

-  Der vil helt sikkert komme flere børnefamilier og måske også bedsteforældre med børnebørn. Vi ser i dag, at mange familier tager på weekendture i Lalandia og andre badelande. Det kunne da være fint, hvis bare nogle af dem fremover vil vælge os i stedet, siger han.

Camping-ejer René Kofoed ved siden af udgravningen. De eksisterende servicebygninger ved siden af swimmingpoolen skal bruges til omklædning. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce