Annoncørbetalt indhold

Campingoplevelser ved Gardasøen

Beautiful and colorful autumn in Riva del Garda, Garda lake surrounded by mountains, Trentino Alto Adige region, Lago di garda, italy

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et af de første steder, som de mange nye bilejere i 1960'erne valfartede til, da de begyndte at køre på campingferie i udlandet, var Gardasøen. Italiens største sø ligger i Norditalien mellem Venedig og Milano, og den var tæt nok på Danmark til, at rejsen var overkommelig, og langt nok væk til, at vi syntes, at nu var vi kommet på rigtig ferie.


Annonce

Efter nogle år, hvor vi har søgt mange andre destinationer, er Gardasøen igen blevet et toppopulært feriemål. Ikke mindst som stedet for en skøn campingeferie med børnene - det er et område med mange seværdigheder, mulighed for afslapning og med gode rammer for børn. Så også i fremtiden vil mange tænke tilbage på barndommens dejlige ferie ved Gardasøen.


Vil man campere ved søen, kan man både leje en hytte, et stationært telt eller et mobile home, eller man kan selv tage feriehjemmet med, hvad enten det er telt eller campingvogn.


Hvad skal vi opleve?

Har I besluttet jer for Camping ved Gardasøen, så brug lidt tid derhjemme på at forberede jer på feriens oplevelser. Enhver tur til Italien vil så godt som 100 % indebære god vin, lækker mad og sol, men det vil da være godt at kunne huske på andre oplevelser, når I igen er hjemme og vil mindes jeres ferie.


Husk at bruge søen, når I er der. En vigtig del af en ferie ved Gardasøen er at hoppe i bølgerne og måske tage på sejlture på søen. Det er en herlig oplevelse, som bør være på jeres liste.


Inden for overkommelig køretid ligger de tre byer Milano, Venedig og Verona. Milano er Norditaliens hovedstad med et fantastisk shoppemiljø, cafeer, barer og restauranter. Og så er der den smukke domkirke, kunstmuseer og en masse andre seværdigheder. Venedig er kendt af de fleste, og er man ved Gardasøen, er det nærliggende at besøge byen - og nok også dejligt at komme væk igen, for Venedig er en turistmagnet og kan være lidt af en prøvelse i højsæsonen.


Er man til opera, vil det være en top-oplevelse at overvære en af friluftsforestillingerne i byens antikke teater. Tjek mulighederne for billetter i god til hjemmefra, for der er rift om dem.


Har i børn med, vil det være oplagt at besøge Gardaland, som er Italiens største forlystelsespark med en masse oplevelser for børn - og i høj grad også for de voksne. Afsæt en hel dag til en tur i Gardaland.


Er I interesseret i have og blomster, så besøg Sigurtà parken, som strækker sig over 600.000 m2 fyldt med blomster, buske og smukt anlagte landskaber.

Denne artkel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.