Annonce
Håndbold

Camilla Sommer førte an i HH's opvisning mod Vendsyssel

Camilla Sommer førte an, da Horsens HK løb Vendsyssel over ende i Forum Horsens. Foto: Ole Nielsen.
Vendsyssel blev løbet over ende på 17 minutter i Forum Horsens.
Annonce

Horsens: Horsens Håndboldklubs 1. divisionskvinder tog endnu et skridt mod oprykning mod Vendsyssel med en komfortabel sejr 35-20 efter 21-11 ved pausen.

HH-kvinderne åbnede kampen med en føring på 17-3 efter 17 minutters spil på hurtige angreb og fine afslutninger.

Derefter tog Horsens-kvinderne en slapper, og Vendsyssel var bedst i resten af halvlegen og fik reduceret til 21-11 ved pausen.

HH-træner Henrik Okkerstrøm har ikke været tilfreds med angrebsspillet i de seneste kampe, men i kampens start var der ingen slinger på valsen. HH scorede stort set på samtlige angreb, 17 mål på 17 minutter.

Camilla Sommer stormede frem i venstre side og scorede med sit alsidige skudrepertoire, og Sofie Fynbo var topmotiveret på grund af besøget af hele sin norske svigerfamilie.

Frederikke Rasmussen bidrog med gode redninger, og der var aldrig tvivl om udfaldet.

I anden halvleg fortsatte HH målstimen, og det var Camilla Sommer, der åbnede scoringen.

Højdepunktet var, da hun scorede på et fløj-vip. Marie-Louise Sundgaard rykkede fri og spillede tværs over feltet, hvor Camilla Sommer kom flyvende og scorede til 27-14. Hun fortsatte stilen med mål på et almindeligt vip.

Spænding var der ikke noget af, men diskussionerne om, hvordan HH undgår at blive Prügelknaben i ligaen i næste sæson, er mere interessante.

HH-boss'en Jørgen Møller er endnu ikke begyndt at rekruttere forstærkninger til sit kommende ligahold.

HH-kvinderne risikerer, at der er samme styrkeforskel med modsat fortegn som mod Vendsyssel, når HH vender tilbage til ligaen i næste sæson.

HH mangler tre kampe, lørdag kl. 14.00 ude mod Bjerringbro, udekampen mod bundholdet Oddense lørdag 30. marts og den sidste kamp hjemme mod Hadsten i Forum Horsens lørdag 6. april.

Alt tyder på, at oprykningen bliver sikret 30. marts i udekampen mod Oddense.

- Stop nu lidt, siger Henrik Okkerstrøm. Vi har en vanskelig udekamp mod Bjerringbro på lørdag. De var rækkens scorende hold før denne runde. Jeg var dog meget tilfreds med indsatsen i dag. Vi vil gerne løbe hurtigt hele tiden, men har lavet for mange fejl. I dag var der færre fejl, og derfor fik vi en flyvende start, lød det fra HH-træneren.

HH Elite-Vendsyssel 35-20 (21-11)

1. division, kvinder

Målscorere for HH: Camilla Sommer 11, Marie-Louise Sundgaard 6, Camilla Madsen 6, Sofie Fynbo 5, Amanda Brogaard 2, Emily Baunsgaard 2, Mia Møller 1, Märta Hedenquist 1, Sofie Lund 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce