Annonce
HH Elite

Camilla Madsen fortsætter i HH Elite

Camilla Madsen er en af de trofaste, erfarne spillere i HH Elite. Hun var med til at sikre oprykning og også med til at bevare pladsen i ligaen. Nu har hun forlænget sin kontrakt med et år. Foto: Ole Nielsen
Som sidste spiller i HH Elites trup har den erfarne bagspiller forlænget sin kontrakt med et år.

Horsens: Den rutinerede bagspiller Camilla Madsen har forlænget sin kontrakt med HH Elite.

Det var helt som ventet, at hun skrev under på det tilbud på den et-årige kontrakt, som Lars Frederiksen tilbød og præsenterede for hende.

- Der kommer mange nye spillere, så der kommer nok til at gå lidt tid med at få spillet til at fungere, siger Camilla Madsen.

- Jeg spillede på ungdomslandsholdet med Stephanie Andersen, der er et år ældre end mig, og jeg spillede sammen med Trine Knudsen i Fredericia, fortæller hun.

I øjeblikket har hun travlt på tre fronter.

- Jeg selvtræner og holder kontakten ved lige med de øvrige spillere, både danskerne og svenskerne. I Sverige er mulighederne lidt større, for Fitness er åbent, siger hun.

- Jeg slutter min bachelor i idrætsvidenskab i Aarhus og skal i gang med to et halvt år for at blive kandidat, og endelig kører jeg ambulance, siger hun.

Camilla Madsen var med til at sikre HH oprykning til ligaen i forrige sæson og var også med til at sikre klubben forbliven i rækken med sejren over Team Esbjerg. Hun spillede en enkelt sæson i Kolding-Vejen og to sæsoner i Fredericia.

HH Elite bliver forstærket med syv spillere Stephanie Andersen, Celine Holst Elkjær, Susanne Madsen, Maria Mose Vestergaard, Anne-Sofie Filtenborg, Julie Gantzel og Trine Knudsen.

De mange forstærkninger skaber kamp om pladserne, men vil samtidig forvandle Horsens-holdet fra et bundhold til et midterhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce