Annonce
Erhverv

Cafeteria-Kroen ruller den røde løber ud

Esben Sørensen har holdt skansen på Cafeteria-Kroen, og nu glæder han sig til at kunne åbne kroen for alvor på onsdag 21. april. Arkivfoto: Mette Mørk
Den gamle kro langs hovedvej A 13 åbner igen for spisende gæster onsdag 21. april.

Hampen: Onsdag 21. april genåbner spisesteder landet over, og et af dem er Cafeteria-Kroen ved den gamle hovedvej A 13 i nærheden af Hampen.

- Vi åbner onsdag klokken 9 præcis. Vi ruller den røde løber ud. Og herefter kører vi med de normale åbningstider fra klokken 9 til 21, siger krofatter Esben Sørensen, der glæder sig meget til at tage imod gæsterne. Han understreger, at der er stegt flæsk på menuen som sædvanligt.


Annonce

Vi ruller den røde løber ud.

Esben Sørensen, kro-ejerI skrivende stund skal gæster, der vil spise indendørs, rette sig reglen om at have coronapas - og også efter den omstridte regel om at bestille bord en halv time i forvejen. Men Esben Sørensen håber, at den upopulære bordbestillings-regel snart forsvinder, da den har fået hård kritik.

- Ellers vænner vi os jo til det, ligesom vi har vænnet os til alt det andet med mundbind og håndsprit, siger han.

Man skal sidde i grupper på højest 10, men kroen er ret stor og har plads til 130 gæster indendørs.

Udendørs spisning

Cafeteria-Kroen har plads til de gæster, der foretrækker at spise udendørs. Esben Sørensen stiller ekstra borde-bænke sæt op udenfor, og hvis man spiser udenfor, behøver man ikke at bestille plads eller tænke på coronapas, siger han.

- Vi har også købt et par terrasse-varmere, men nu kommer foråret jo, så det bliver ok at være udenfor, siger Esben Sørensen.

- Vi starter op med noget af personalet, og så håber vi ellers, at vi snart kan give den fuld gas, så det bliver hele staben, tilføjer han.

Cafeteria-Kroen, der har klaret sig gennem corona-nedlukningen med takeaway, fortsætter i øvrigt med takeaway.

Coronapas

Betingelserne i et coronapas er:

Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget, eller:

Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19 for mindst 14 dage siden, eller:

Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. Det dokumenterer, at man har opnået immunitet over for covid-19.

Dokumentation for coronapas kan være elektronisk eller digital.

Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Efterkommere var helt vildt stolte: Modstandsfolk æres med vejnavne i helt ny bydel

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Annonce