Annonce
Odder

Café smadret: Ukendt mand kastede store sten ind i Katjas Sandwichbar

Katjas Sandwich og Salatbar i Holsteinsgade blev smadret natten til tirsdag. Privatfoto
Om få timer genåbner Katjas Sandwichbar, men først i morgen er der igen mad i køledisken.
Annonce

Odder: Det var et højt brag, der fik overboen til Katjas Sandwich- og Salatbar på Holsteinsgade, til at løbe ned på gaden kort efter midnat natten til tirsdag.

Braget kom fra tre store sten, der var blevet kastet gennem ruderne til sandwichbaren. Gerningsmanden, der beskrives som en ung mand med hættetrøje og solbriller, løb fra stedet, da overboen kom til. Han efterlod en pose med yderligere to sten, der vidner om, at han havde planer om at smadre endnu mere.


Det er ikke til at forstå, at man keder sig så meget, at man får lyst til at smide tre store betonsten igennem en rude og ødelægge en hel butik.

Katja Caglak


Katja Caglak, der driver sandwichbaren, blev vækket af overboen og det var noget af et syn, der mødte hende og familien.

Annonce

Klar igen onsdag

Den store glasdisk, der plejer at være fyldt med salater og tyrkiske specialiteter var fuldstændig smadret.

- Vi kan se på vores overvågning, at han er gået direkte efter den disk, siger Katja Caglak midt i oprydningen tirsdag midt på dagen.

Familie og medarbejdere startede oprydningen med det samme og har været i gang hele tirsdagen, kun afbrudt af et par timers søvn. Allerede tirsdag aften forventer hun at kunne åbne igen, men kun for salg af sandwiches.

- Men fra onsdag er vi klar igen med hele vores udvalg, siger Katja Caglak.

Annonce

Dna-spor

Hvad der kan være motivet til hærværket, har hun ingen anelse om.

- Vi har haft stedet i 10 år, og har aldrig været udsat for noget. Det er bare rigtig træls, siger hun. Udover en dags omsætning koster hærværket en del mandetimer og erstatning af den dyre køledisk.

- Vi kan heldigvis trøste os med, at mange kunder har skrevet på facebook eller været forbi for at vise os deres støtte, siger Katja Caglak.

Tre store sten var kastet gennem ruderne, mens yderligere to lå i en pose uden for bygningen. Dem og posen undersøger politiet nu for dna-spor. Privatfoto

Foran butikken fandt ejeren en plasticpose fyldt med sten, som politiet har taget med for at tjekke for dna.

Østjyllands Politi undersøger hændelsen og hører gerne fra vidner, der kan have set noget i området omkring gerningstidspunktet på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce