Annonce
Ikast-Brande

Flyhangar ombygget til café og bar: Folk i privatfly inviteres til åbningsfest

Rasmus og Katrine Fynshave ses her foran den gamle hangar, som de i mange måneder har knoklet med at bygge om. Resultatet er klar til fremvisning den 17. juli. Arkivfoto: Peter Hald
Den nye café på Ejstrupholm Flyveplads åbner fredag 17. juli

Ejstrupholm: Flyvepladsen på Ikastvej 7 i Ejstrupholm har de seneste par måneder gennemgået en stor forandring. De nye ejere af Ejstrupholm Flyveplads, Katrine og Rasmus Fynshave, har bygget en café, der nu er klar til at åbne.

Det sker med en såkaldt "fly in" fredag 17. juli fra klokken 12, hvor privatfly er velkomne - og også gæster til fods eller i bil.

Katrine og Rasmus Fynshave har ombygget flyvepladsens gamle hangar, der nu huser en café og bar, hvor indretningen er inspireret af et gammelt flyværksted. Udbygningen af den gamle hangar er blandt andet sket ved hjælp af kreativ brug af containere.

Annonce

De to unge iværksættere købte flyvepladsen sidste år af René Amstrup, der driver firmaet Skyhost.

Et samlingspunkt

Café Flyverskjul - som caféen kaldes - vil fremover stå til rådighed for alle, der møder op på flyvepladsen.

Katrine og Rasmus har et ønske om, at Ejstrupholm Flyveplads bliver et samlingspunkt for alle aktiviteter, hvor indflyvende piloter parkerer flyvemaskinen og nyder en forfriskning i caféen, mens faldskærmsudspringere daler fra himlen.

På udvalgte aftener vil cafeen også blive omdannet til en gourmet-restaurant, hvor Jesper Sørensen, kendt fra TV2-udsendelsen "drengen i den gamle krop"  vil stå i spidsen for at slukke gæsternes appetit og tørst.

Baggrunden er at Jesper Sørensen og Katrine og Rasmus Fynshave har været kammerater siden Rasmus Fynshave og Jesper Sørensen forrige sommer sprang i faldskærm sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce