Annonce
Odder

Byrådsmedlem undrer sig: Ufærdig analyse udsat

Udvalgsformand Lone Jakobi (S) vil først fremlægge og diskutere skolernes økonomi, når en analyse er helt færdig. Arkivfoto
Byrådsmedlem langer ud efter udvalgsformand, der melder hus forbi. Analyse af skolers økonomi holdes ikke skjult, den er bare ikke færdig.
Annonce

Odder: John Rosenhøj (DF) kritiserer i et læserbrev i meget direkte vendinger børne-, uddannelses- og kulturudvalget for at holde en analyse om skolernes økonomi skjult for offentligheden.

Analysen skulle egentlig have været behandlet på et udvalgsmøde tidligere på måneden, men sådan gik det ikke.

- Vi fik en mundtlig orientering fra forvaltningen om status på analysen af skolernes økonomi. Analysen er ikke færdig endnu, og derfor kan vi først tage stilling til den på mødet i januar, forklarer udvalgets formand Lone Jakobi (S).

Det er analysen af de fire oplandsskolers økonomi, der endnu ikke lå klar til udvalgsmødet.

- Analysen og alle bilagene vil fremgå af dagsordenen til januarmødet, når den offentliggøres, og jeg har fuld tillid til, at vi derefter kan få en konstruktiv, saglig og oplyst debat om skolernes økonomi, siger Lone Jakobi.

Avisen er kommet i besiddelse af analysen af Parkvejens Skole og Vestskolens økonomier, og der bliver sikkert behov for god tid til politisk behandling.

Annonce

Plads til debat

Om konklusionen bliver, at man ændrer måden at tildele skolerne penge på, eller man sænker ambitionerne for skolerne eller noget helt tredje, det vil vise sig først i det nye år.

Analysen af såvel de to byskoler som de fire oplandsskoler skal nemlig ligge klar til behandling i børne-, uddannelses- og kulturudvalget 12. januar.

Senere bliver der så plads til en diskussion i byrådet.

På januarmødet skal de øvrige punkter, der på grund af tidspres også blev udsat fra decembermødet, også behandles.

Udsættelser, som John Rosenhøj kritiserer.

- Odder Kommunes børne-, uddannelses- og kulturudvalg, som jeg er formand for, besluttede ved det seneste møde at udskyde en række sager, fordi vi ikke havde tid nok til at drøfte dem ordentligt. Det er vigtigt for mig, at vi behandler alle sager med den alvor, grundighed og omhu, som de fortjener. I alt udskød vi fire sager, lyder det fra udvalgsformand Lone Jakobi som svar på kritikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandskadet Rådhusgade-ejendom genopføres: Vi er fortrøstningsfulde og arbejder på løsninger

Horsens

Lettet chauffør efter krav om mundbind i bybusserne i Horsens: Bedre sent end aldrig

Annonce