Annonce
læserbrev

Byrådsmedlem om skilsmissekontrakter: Det er ghettoens uskrevne lov og et eksempel på islamisme af værste skuffe

Annonce

Læserbrev: Ordet respekt går ofte igen, når personer med ikke-vestlig baggrund ser sig selv i forhold til danskeren.

De forventer vores respekt, men hvad er det, vi skal respektere?

Karsten Byrgesen. Privatfoto

At respektere et menneske er en kompleks størrelse. Jeg respekterer, at man som borger bidrager til det samfund, der tager ansvaret for de syge og tilbyder børnehaver, skoler, universiteter, infrastruktur, politi, vores forsvar m.m.

Et samfund med love og regler, der sikrer demokratiske rettigheder og respekt for kønnene.

Helt kort drejer det sig om at tilslutte sig det danske samfund og dermed gøre sig umage for at kunne forsørge sig selv og sin familie og overholde vores love.

Der er stor forskel på, i hvilken grad personer med ikke-vestlig baggrund vælger at tilslutte sig det danske samfund. Meget tyder på, at forskellene udspringer fra religiøse holdninger.

Talrige eksempler viser, at dele af muslimske samfund reelt er parallelsamfund til det danske, hvor eneste kontakt er en ensidig tilstrømning af livslange sociale ydelser, der modregnes med organiseret kriminalitet, der skaber stor utryghed og koster samfundet dyrt.

Manglende evne og vilje til tilslutning til den danske samfundsorden giver sig til udtryk i fraværet af at forstå og tale dansk og fravalget af at bidrage til samfundet med respekt for danskere og danske værdier. Det er sådan set os, der betaler "festen".

Nye Borgerlige stiller som et krav, at alle, der af den eller anden grund kommer til Danmark, skal forsørge sig selv, og kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom.

I den seneste af mange afsløringer om imamers samfundsnedbrydende og direkte ulovlige aktiviteter vækker det nu en bred politisk og mellemmenneskelig forargelse, at en kvinde i Odense er tvunget til at skrive under på en shariakontrakt for at blive skilt fra sin mand.

Desværre er der mange muslimske kvinder, der undertrykkes med skilsmissekontrakter (jf. avisen Danmark 26. september, red.).

Det er ghettoens uskrevne lov og et eksempel på islamisme af værste skuffe.


Kefa Abu Ras er en muslimsk rollemodel i en dansk kontekst.

Karsten Byrgesen


Det samme er det, når kvinder udsættes for massiv social kontrol som f.eks. fratagelse af retten til frit at vælge påklædning, være sminket i det offentlige rum, cykle, finde en ikke-muslimsk kæreste osv.

Der tales om, at disse kvinder byder deres familie skam og efterfølgende må tage straffen derfor.

Kefa Abu Ras har som en muslimsk kvinde sat sig for at oplyse samfundet om, at ovenstående nedværdigende behandling af kvinder er en helt "normal" procedure i muslimske kredse.

Det er modigt, og det fortjener respekt.

Kefa Abu Ras er en muslimsk rollemodel i en dansk kontekst, der har valgt at afsløre og tydeliggøre omfanget af det sorte islamistiske parallelsamfunds sharialovgivnings omfang i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce