Annonce
Debat

Byrådsmedlem om neurofeedback-sagen: Jeg tror på, at vores fagfolk er bedre klædt på til at afgøre metodevalg, end vi er som politikere

Thomas Østergaard. Pressefoto

Læserbrev: Tilbage i maj stemte et flertal for, at neurofeedback ikke længere må anvendes i Ikast-Brande Kommune.

Det skete på trods af, at vores administrations anbefaling var klar: De anbefaler fortsat at benytte metoden inden for Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Jeg er ærgerlig over, at et flertal her vil gøre sig dommer over, hvilken metode vores uddannede fagfolk må bruge. At man som politiker blander sig i medarbejderes faglighed.

Annonce

Det er detailstyring i metodevalg, som jeg på ikke kan se, at vi politikere har kompetencerne til at blande os i. Især ikke når vores medarbejdere og administration klart giver udtryk for, at de står inde for metoden.

Samtidig synes jeg, at beslutningen hviler på et forkert grundlag uden at inddrage forældre eller medarbejdere. Det skal gøres bedre med dialog, inden et flertal lukker dette ned.

Jeg tror på, at vores fagfolk er bedre klædt på til at afgøre metodevalg, end vi er som politikere. Det er det, de er ansat og uddannet til.

Sundhedsstyrelsen anbefaler specifikt, at metoden ikke længere anvendes som træning til autister. Det bakker vi alle op om. Vi har simpelthen intet grundlag for at vurdere som politikere, at det bare skal lukke helt.

Thomas Østergaard

Sundhedsstyrelsen anbefaler specifikt, at metoden ikke længere anvendes som træning til autister. Det bakker vi alle op om. Vi har simpelthen intet grundlag for at vurdere som politikere, at det bare skal lukke helt.

Jeg har i hvert fald tillid til, at vores medarbejdere ved bedst. Tillid er ikke noget, som man kan skrive ned i en formel, men det er noget, som vi kan udvise over for hinanden.

Annonce
Horsens For abonnenter

Bevaringsværdig bygning i Eldrup skal rives ned: Ejer vil dog bygge nyt i samme historiske stil, lyder det

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet indfører nattelivszoner i Horsens: Fra lillejuleaften er barer og diskoteker lukket land for dømte med nattelivsforbud

Horsens For abonnenter

Planer om daginstitution ved Nørrestrand sendt i høring: Placeringen er så langt som muligt fra det første - meget omdiskuterede - bud

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

Horsens

Knap 10.000 folkeskolelever kan måske se frem til tidlig juleferie

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

HH Elite For abonnenter

HH Elite bløder med millionunderskud - men der er ingen krav om overskud: Derfor er der fuld kontrol og ingen alarmklokker, der ringer hos ledelsen

Horsens

Populært padelcenter solgt til stor svensk kæde: Vi har fået et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til

Byens Bedste

Afstemningen er åben: Nu kan du stemme på Byens Bedste 2021

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Horsens

Anna Sophia er danmarksmester i styrkeløft - men det er et helt andet løft, hun bliver hyldet for

Sport For abonnenter

En vild rejse og forvandling: I 15 år levede han under de drabelige borgerkrige i Sydsudan – han tog til USA og kunne ikke tælle til ti på engelsk – nu er han profil i Horsens IC

Horsens

Ups - cyklist kørte over for rødt lys - så ikke lige politibilen i nærheden

Annonce