Annonce
Ikast-Brande

Byrådsmøderne flytter tilbage i byrådssalen

Kommunaldirektør Flemming Storgaard oplyser, at byrådsmødet den 22. juni skal holdes på rådhuset i Ikast på normal vis - dog med lidt begrænsning på tilskuertallet. Arkivfoto: Ikast-Brande Kommune
Efter to online-byrådsmøder er byrådet klar til at mødes i den virkelige verden 22. juni.
Annonce

Ikast/Brande: Efter to virtuelle byrådsmøder i april og maj vender byrådet i Ikast-Brande Kommune tilbage til den sædvanlige fysiske mødeform, når byrådet mødes næste gang 22. juni klokken 18.30.

Kommunaldirektør Flemming Storgaard bekræfter, at byrådsmødet vil blive afholdt i byrådssalen på rådhuset i Ikast på traditionel vis.

Han oplyser, at selve byrådssalen er på 117 kvadratmeter, et areal der kan udvides med 40 kvadratmeter ved at inddrage nabolokalet. Med et krav om fire kvadratmeter pr. person, der hver som minimum skal have en afstand på en meter til sidemanden m/k, levner det plads til i alt 39 personer.

Byrådet består af 23 byrådsmedlemmer, så udover politikerne, den kommunale direktion og pressen bliver der kun plads til et begrænset antal tilhørere, sandsynligvis færre end 10.

Det bliver dog næppe et problem: Med mindre der er specielt sprængfarlige sager på dagsordenen som for eksempel vindmøller, skole- eller børnehavelukninger, bliver byrådsmøderne sjældent overværet af mere end en håndfuld tilhørere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce