Annonce
Horsens

Byrådet indkaldt til ekstraordinært byrådsmøde om personalesag

De 27 medlemmer af Horsens Byråd er ekstraordinært indkaldt til byrådsmøde fredag eftermiddag for at blive orienteret om en personalesag. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Borgmester Peter Sørensen (S) ønsker ikke at udtale sig om sagen, da den bliver behandlet som et lukket punkt på byrådsmødet.
Annonce

Horsens: Blot fem dage efter det seneste ordinære byrådsmøde i mandags er medlemmerne af Horsens Byråd blevet indkaldt til et ekstraordinært byrådsmøde på fredag klokken 16.

Mødet, der holdes virtuelt, er lukket for offentligheden, og på dagsordnen er blot et enkelt punkt: "Orientering om personalesag".

Umiddelbart før byrådsmødet, kl. 15.30, skal samme sag behandles i økonomi- og erhvervsudvalget.

Det sker yderst sjældent, at byrådet indkaldes uden for den fastlagte række af møder, som typisk bliver afviklet den sidste mandag i måneden.

Senest skete det 30. juni i år, da byrådet ekstraordinært skulle tage stilling til salget af jord til transportvirksomheden DSV og en omfartsvej fra Erhvervspark Vega til motorvejsafkørslen Horsens C.

Folkebladet har spurgt borgmester Peter Sørensen (S) om, hvad den aktuelle sag drejer sig om, men i svaret henholder han sig til, at der er tale om en personalesag, og at det er et lukket punkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce