Annonce
Odder

Bymidteforum holder åbent projektkontor på Centralhotellet

Torvet er et af de fire hovedområder, som bymidteforum søger input til udviklingen af. Arkivfoto

Ambitionerne om at udvikle Odder midtby skrider fremad. Næste arrangement er en række projektcaféer i butikslokalet på Centralhotellet.

Annonce

Odder: Bymidteforums arbejde med byudvikling skrider planmæssigt fremad. Hvordan planerne foreløbig ser ud, kan man i perioden august til oktober se ved at besøge projektkontoret for byudvikling i det gamle butikslokale på Centralhotellet.

På projektkontoret kan man få en snak om byens udvikling og se plancher med status for arbejdet med byudviklingsstrategien.

Vil man have endnu mere indflydelse på, hvordan Odders midtby skal udvikle sig, kan man også deltage i en række projektcaféer for hvert enkelt pilotprojektområde.

Onsdag 15. august kl. 17-19 er der projektcafé vedr. Folkeparken/Rådhusparkeringen.

Torsdag 16. august kl. 17-19 vedr. Byens hjerte/Torvet

Tirsdag 21. august kl. 17-19 vedr. Fra barrierer til bindeled /Banegårdsgade

Onsdag 22. august kl. 17-19 vedr. Den blå nerve/Odder Å

Du kan stadig nå at være med til at løfte og påvirke projekterne. Tilmeld dig Bymidteforum via en mail til plan@odder.dk - mærk din e-mail "Bymidteforum".

Du opfordres desuden til at prikke alle de folk, der kunne være interesserede i bymidtens udvikling, og få dem til at melde sig til samværet og arbejdet i Bymidteforum

Der vil også være muligt at opleve en anden spændende udstilling på projektkontoret. Odder Kommune har netop fået lov til at udstille et nyt afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus, der bl.a. indeholder en række fine analyser af landskabets og byens udvikling, samt et bud på udvikling Odder som en grøn netværksby.

Projektkontoret åbent i følgende tidsrum: Mandag-onsdag samt fredag kl. 13-14 og torsdag kl. 16-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce