Annonce
Horsens

Bygholm Bakker får OK-tank med svanemærket vaskehal

Bygholm Bakker får OK-tank med svanemærket vaskehal. Arkivfoto: Annelene Petersen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.
Horsens Kommune har solgt godt 7000 kvadratmeter jord til en dagligvarebutik og 1200 kvadratmeter til en tankstation med vaskehal i Bygholm Bakker.
Annonce

Horsens: Mellem boligerne i Bygholm Bakker og Silkeborgvej er der et afskærmet bælte med plads til erhverv. På den del af matriklen, som ligger tættest på byen og over for golfbanen, skal der opføres en ny dagligvarebutik og tankstation med tilhørende vaskehal.

De to bygninger kommer til at ligge side om side, men borgmester Peter Sørensen (S) må endnu ikke løfte sløret for, hvilken dagligvarebutik der flytter ind i bakkerne.

- Jeg kan ikke oplyse navnet på dagligvareforretningen, men selskabet Innovator a/s har købt 7125 kvadratmeter jord, og så vidt jeg er informeret, er det tanken at lave cirka 1200 kvadratmeter butik og resten til parkering og tilkørsel og så videre, forklarer Peter Sørensen.

Der er tale om en tank og en vaskehal uden tilhørende butik. Det bliver til gengæld en klimavenlig og svanemærket vaskehal med de seneste nye teknologier, og det er OK, som står for byggeri af både vaskehal og tankanlæg.

Peter Sørensen, borgmester (S)

Her skal den kommende dagligvarebutik og OK tankanlæg med vaskehal i Bygholm Bakker ligge. Kort: Horsens Kommune
Annonce

OK-tank og svanemærket vaskehal

Til gengæld kan han godt offentliggøre, at tankstationen bliver en OK-tank med tilhørende vaskehal. Borgmesteren tilføjer, at det ikke bliver på tanken, at beboerne i området i fremtiden kan hente deres hotdogs.

- Der er købt cirka 1200 kvadratmeter til formålet. Der er tale om en tank og en vaskehal uden tilhørende butik, men det bliver til gengæld en klimavenlig og svanemærket vaskehal, med alt den seneste nye teknologi, og det er OK, som står for byggeri af både vaskehal og tankanlæg, lyder det fra borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce