Annonce
Horsens

Byggeriet af nyt kampsportscenter er i gang

Jørn Juul, direktør i Forum Horsens, foran den kommende byggeplads. Han glæder sig over, at Forum Horsens fremover vil kunne tilbyde bedre faciliteter både for eliten og bredden. Foto: Søren E. Alwan
Gravemaskinerne er gået i jorden bag Forum Horsens på Langmarksvej. Kampsportscentret ventes klar til indvielse i sommeren 2020, mens der endnu ikke er sat dato på det første spadestik til det nye 50 meter-bassin.

Horsens: Forberedelserne til byggeriet af et kampsportscenter og et nyt 50 meter-bassin på Langmarksvej er godt i gang.

Tirsdag i sidste uge gik gravemaskinerne i jorden vest for Forum Horsens. En række træer op mod kolonihaveområdet er blevet fældet, og stien bagom Hulvej Skoles Gym House til kolonihaverne ned mod Nørrestrand er lukket. Den åbner først igen, i en moderniseret udgave, når byggeriet af kampsportscentret er færdigt.

Byggeriet er delt op i tre etaper, fortæller Jørn Juul, direktør i Forum Horsens.

- Lige nu er vi i gang med klargøringen til byggeriet af kampsportscentret. I næste uge regner vi med at kunne sætte navn på, hvem der skal bygge centret, og i maj går byggeriet for alvor i gang, så kampsportscentret kan være klar til indvielse i sommeren 2020. Vi regner med at flytte klubberne ind i centret i sommerferien næste år, så vi ikke bryder ind i en sæson, siger han.

Det første spadestik til tredje etape, 50 meter-bassinet mellem kampsportscentret og det nuværende Aqua Forum, er der endnu ikke sat dato på.

- Der bliver nok ikke taget første spadestik til bassinet, før kampsportscentret er færdigt. Vi skal i den kommende tid i dialog med brugerne om, hvad det skal indeholde, og herefter skal byggeriet i udbud, siger Jørn Juul.

Teknikken til det udendørs bassin er placeret der, hvor vi skal bygge, så det bliver vi nødt til at fjerne. Dermed kan vi desværre ikke åbne det udendørs bassin i år.

Jørn Juul, direktør, Forum Horsens

Udendørs bassin åbner ikke i år

Der er meget godt at sige om byggeriet, understreger Jørn Juul, men det har samtidig den negative konsekvens, at det udendørs bassin ikke åbner for offentligheden i år.

- Teknikken til det udendørs bassin er placeret der, hvor vi skal bygge, så det bliver vi nødt til at fjerne. Dermed kan vi desværre ikke åbne det udendørs bassin i år. Vi har overvejet en midlertidig løsning, men det er rasende dyrt, og vi vil hellere bruge pengene på byggeriet. Samtidig er der kommet nye regler for udendørs bassiner, og dem skal vi have studeret, inden vi ser på, hvad der skal skal ske. Jeg kan dog godt sige, at det er vores klare ambition, at vi fortsat fremover har et udendørs bassin. Vi ved, at mange borgere er glade for det, siger han.

Jørn Juul glæder sig til at byde nye brugere velkommen på kampsportscentret og i det nye svømmebassin.

- Både eliten og bredden vil få gavn af de nye faciliteter. Der kommer nogle træningsfaciliteter, som jeg er sikker på, at resten af huset også vil få gavn af, siger han.

Annonce
Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Troels Holch Povlsen tonser med tallene: Tredobler omsætning i Horsens-selskabet Nine United A/S

Kultur For abonnenter

Fortidsminder spænder ben for drømmen om "Hollywood"-skilt i Juelsminde

Horsens

Brænder pengene i lommen? Her er de dyreste boliger til salg i Horsens lige nu

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Kultur For abonnenter

Tredje søndag før jul gik dine oldeforældre tur på Søndergade

Horsens

Han har kastet omkring 700 ton sten i fjorden i år og kan godt kaldes for 'naturens vogter': Nu har han fået et skulderklap for sin indsats

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Hedensted For abonnenter

Grundejerne bestemte første udspil til diget: Vi er blevet overraskede over, hvor kompliceret kysten er

Horsens For abonnenter

Det blev Østerhåb ved et tilfælde: Drømmehuset fra byggeudstilling blev til et hjem for familien Bang Fasting Bauer

Horsens

Uro i nattelivet: Unge mænd råbte og rakte fuckfinger mod politiet

Annonce