Annonce
Horsens

Byggeriet af nyt kampsportscenter er i gang

Jørn Juul, direktør i Forum Horsens, foran den kommende byggeplads. Han glæder sig over, at Forum Horsens fremover vil kunne tilbyde bedre faciliteter både for eliten og bredden. Foto: Søren E. Alwan
Gravemaskinerne er gået i jorden bag Forum Horsens på Langmarksvej. Kampsportscentret ventes klar til indvielse i sommeren 2020, mens der endnu ikke er sat dato på det første spadestik til det nye 50 meter-bassin.

Horsens: Forberedelserne til byggeriet af et kampsportscenter og et nyt 50 meter-bassin på Langmarksvej er godt i gang.

Tirsdag i sidste uge gik gravemaskinerne i jorden vest for Forum Horsens. En række træer op mod kolonihaveområdet er blevet fældet, og stien bagom Hulvej Skoles Gym House til kolonihaverne ned mod Nørrestrand er lukket. Den åbner først igen, i en moderniseret udgave, når byggeriet af kampsportscentret er færdigt.

Byggeriet er delt op i tre etaper, fortæller Jørn Juul, direktør i Forum Horsens.

- Lige nu er vi i gang med klargøringen til byggeriet af kampsportscentret. I næste uge regner vi med at kunne sætte navn på, hvem der skal bygge centret, og i maj går byggeriet for alvor i gang, så kampsportscentret kan være klar til indvielse i sommeren 2020. Vi regner med at flytte klubberne ind i centret i sommerferien næste år, så vi ikke bryder ind i en sæson, siger han.

Det første spadestik til tredje etape, 50 meter-bassinet mellem kampsportscentret og det nuværende Aqua Forum, er der endnu ikke sat dato på.

- Der bliver nok ikke taget første spadestik til bassinet, før kampsportscentret er færdigt. Vi skal i den kommende tid i dialog med brugerne om, hvad det skal indeholde, og herefter skal byggeriet i udbud, siger Jørn Juul.

Teknikken til det udendørs bassin er placeret der, hvor vi skal bygge, så det bliver vi nødt til at fjerne. Dermed kan vi desværre ikke åbne det udendørs bassin i år.

Jørn Juul, direktør, Forum Horsens

Udendørs bassin åbner ikke i år

Der er meget godt at sige om byggeriet, understreger Jørn Juul, men det har samtidig den negative konsekvens, at det udendørs bassin ikke åbner for offentligheden i år.

- Teknikken til det udendørs bassin er placeret der, hvor vi skal bygge, så det bliver vi nødt til at fjerne. Dermed kan vi desværre ikke åbne det udendørs bassin i år. Vi har overvejet en midlertidig løsning, men det er rasende dyrt, og vi vil hellere bruge pengene på byggeriet. Samtidig er der kommet nye regler for udendørs bassiner, og dem skal vi have studeret, inden vi ser på, hvad der skal skal ske. Jeg kan dog godt sige, at det er vores klare ambition, at vi fortsat fremover har et udendørs bassin. Vi ved, at mange borgere er glade for det, siger han.

Jørn Juul glæder sig til at byde nye brugere velkommen på kampsportscentret og i det nye svømmebassin.

- Både eliten og bredden vil få gavn af de nye faciliteter. Der kommer nogle træningsfaciliteter, som jeg er sikker på, at resten af huset også vil få gavn af, siger han.

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce