Annonce
Hedensted

Bygger ny reception og café: Teltplads er blevet til camping

Tørring Teltplads er lukket ned for vinteren, men Betina Nygaard Johansen er i fuld gang med at gøre klar til sæsonåbning i påsken, nu som Tørring Camping. Går alt vel, vil der bl.a. være en ny og større reception på pladsen til den tid. Foto:Michael Svenningsen

Tørring Teltplads har i løbet af vinteren skiftet navn til Tørring Camping. 15. januar inviteres der til stiftende generalforsamling i foreningen Tørring Camping, der fremover skal stå bag campingpladsen.

Annonce

Tørring: Kobenet har været fundet frem, en ny hjemmeside er på vej, og lige så snart en byggetilladelse - sandsynligvis inden for få uger - er landet i postkassen hos Tørring Camping, er håndværkerne også klar til at rykke ind.

Selvom Tørring Camping, som den forhenværende Tørring Teltplads har skiftet navn til, først åbner for sæsonen til påske, er der allerede masser af aktiviteter på pladsen, som Betina Nygaard og Flemming Johansen sidste år overtog forpagtningen af.

Hedensted Kommune, der ejer pladsen, har nemlig valgt at bruge 1,2 mio. kr. på at flytte den eksisterende reception længere ned på pladsen og i stedet bygge en større kioskbygning ved indgangen til pladsen, hvor der bl.a. skal være en mindre café, reception, butik samt personaletoilet. I forlængelse af bygningen vil der komme en overdækket terrasse, der kan bruges i forbindelse med sommerens arrangementer på pladsen. Endeligt bliver pladsens toiletbygning også renoveret.

- Den nye receptionsbygning bliver 65 kvm, og det giver os plads til at udvide iskiosken, som vi åbnede sidste år, til en mindre café, hvor vi kan servere mindre varme retter fra. Den gamle receptionsbygning skal flyttes, så vi kan bruge den til lager, fortæller Betina Nygaard Johansen, der i efteråret desuden har fået drænet pladsen.

Annonce

Bliver forenings-drevet

Som en del af den politiske aftale omkring Tørring Camping er det besluttet, at der skal oprettes en forening, der sammen med pladsens bestyrer skal drive campingpladsen. På tirsdag inviterer Betina Nygaard Johansen derfor til stiftende generalforsamling for "Foreningen Tørring Camping". Generalforsamlingen bliver holdt hjemme hos Betina og Flemming Johansen på Viborgvej 16, Tørring.

- Alle, der har interesse for pladsen og dens fremtid, er velkomne til at møde op eller ringe til mig og høre nærmere. Jeg vil som bestyrer komme til at stå for pladsens drift i samråd med bestyrelsen i den nye forening. For at pladsen kan fungere, vil det desuden være godt med frivillig arbejdskraft, f.eks. til arrangementer, lyder det fra Betina Nygaard Johansen.

Den nye forening vil uddele en del af overskuddet fra telt- og campingpladsen til støtte til lokale aktiviteter og gøremål, der fremmer sundhed, trivsel og livskvalitet. Desuden vil der blive en række fordele for foreningens medlemmer, f.eks. gratis isætning af kanoer, billigere indkvartering samt særlige arrangementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Tirsdagens coronatal: Laveste antal smittede i måneder - men den britiske mutation spolerer glæden

Annonce