Annonce
Østjylland

Århusiansk byggematador med unikt tilbud: Kom og tøm min byggeplads gratis for materialer

Olav de Linde er en stille og rolig byggematador, der gennem årene har opbygget sin forretning med hovedsæde i Aarhus. Lørdag slår han et slag for genbrug, når århusianerne kan hente brugte materialer på Ceres Allé på byggefirmaets byggeplads. Foto: Scanpix/Nils Svalebøg
Olav de Linde inviterer århusianerne til at hente brugte byggematerialer fra bygningerne på Ceres Allé. Og det' gratis!
Annonce

AARHUS: Ejendomsselskabet Olav de Linde har et tilbud, som det er svært at undslå. Det er nemlig gratis, når Olav de Linde inviterer til genbrugsfest på én af sine byggepladser.

Invitationen går på, at århusianerne kan hente brugte bygningsmaterialer gratis i forbindelse med nedbrydning af bygninger på Ceres Allé 11 i hjertet af Aarhus. Der er adgang til pladsen lørdag 4. januar 2020 klokken 10-14, hvis du står og mangler for eksempel en brugt dør. - Vi ønsker at understøtte genbrug af gode og brugbare bygningsmaterialer samt det sjove og kreative i at se muligheder og give materialerne en ny anvendelse. Vi har tradition for at give brugte materialer nyt liv og nye anvendelser i vores renoveringer. Vi håber, at et arrangement som dette kan skabe mulighed for, at flere kan finde nytte i brugte, men stadig gode, bygningsmaterialer, siger Olav de Linde.

Annonce

Mange holdt i kø

Det gælder nok om at være i god tid. Den store genbrugsdag er en gentagelse af sidste års succes, da Ejendomsselskabet Olav de Linde inviterede til et lignende arrangement, da den gamle produktionsskole på Katrinebjerg skulle nedbrydes. Her styrede Ejendomsselskabet Olav de Lindes ingeniør og projektleder Henrik Høholt Jensen arrangementet.

- Sidst var der rigtig god interesse for at afhente forskellige materialer fra bygningerne. Faktisk holdt flere i kø, inden vi åbnede til pladsen. Vores indtryk var, at mange borgere er interesseret i at genbruge til forskellige formål, så det var en sjov dag med mange kreative idéer, fortæller Henrik Høholt Jensen, som igen vil være til stede på pladsen på lørdag.

Ejendomsselskabet Olav de Linde vil være repræsenteret på pladsen i det angivne tidsrum. Krav til arbejdsmiljø og sikkerhed skal overholdes af de besøgende, lyder det fra selskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce