Annonce
Østjylland

Butikstyv i århusiansk storcenter stak kniv i maven på mand: Politiet leder i udlandet

En mand blev onsdag eftermiddag stukket i maven med en kniv i Storcenter Nord. Politiet efterlyser gerningsmanden og en tysk bil.
Annonce

Opdateret 31. januar: Østjyllands Politi oplyser fredag eftermiddag, at den efterlyste man er identificeret. Politiet formoder, at han opholder sig i udlandet og forsøger nu at finde frem til ham.

AARHUS: Et simpelt butikstyveri i Storcenter Nord udviklede sig onsdag eftermiddag til et større drama, der endte med, at butikstyven først tog halsgreb på en vagt og efterfølgende stak en mand i maven med en kniv.

Episoden begyndte omkring klokken 16.30, hvor en vagt opdagede en mand, som havde stjålet noget tøj fra en butik i Storcenter Nord. Vagten fulgte efter manden og tilbageholdt ham i parkeringskælderen. Her blev butikstyven aggressiv og tog halsgreb på vagten. Det fik en 30-årig mand, som havde handlet i storcentret, til at forsøge at hjælpe vagten.

En anden vagt kom også til undsætning, men pludseligt trak butikstyven en kniv frem og stak den 30-årige mand i maven. Det lykkedes herefter butikstyven at flygte, og en kvinde, som han kendte, hjalp med at samle en trøje op, som han havde tabt undervejs. Herefter fulgtes kvinden og manden ad og satte sig formentligt begge ind i en Kia, som efter overfaldet kørte fra stedet.

Den 30-årige blev kørt til behandling for sine knivstik, men han kom ikke alvorligt til skade.

Flere patruljer søgte efter manden, kvinden og bilen, men det lykkedes ikke at finde frem til dem.

Østjyllands Politi hører derfor meget gerne fra vidner, som ser den tysk indregistrerede, sølvfarvede Kia Sorento’en med nummerpladen BWD1598, som kvinden og manden formentligt flygtede i efter knivstikkeriet i Storcenter Nord, eller som har en formodning om, hvor kvinden og manden opholder sig.

- Det er et farligt overfald, som heldigvis ikke forårsagede alvorlig skade på den forurettede. Vi vil rigtig gerne have hurtigt fat i gerningsmanden, og vi opfordrer folk, der kan genkende manden på videoen, til at ringe til os med det samme, siger Lennart Glerup, der er vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi.

Oplysninger kan gives via telefonnummer 114.

Knivsdrama i Storcenter Nord onsdag. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens er fortsat uden Lumb

Horsens

Huscompagniet vil børsnoteres: Efter årrække med solid vækst er vi klar til næste skridt på rejsen

Østjylland

Virolog om smitte blandt sejlere: - Derfor skal vi have forsamlingsforbud ned under 50

Annonce