Annonce
Erhverv

Butik flytter 400 meter: Her får Pieces mere plads og mere facade

Pieces åbnede på Søndergade 46 i 2013, men er vokset ud af rammerne. Nu er der fundet større lokaler på Jessensgade, hvor Pieces forventer at kunne åbne i løbet af oktober. Arkivfoto
Butikken Pieces har succes med at sælge tøj og tilbehør i Horsens, og derfor har butikken brug for mere plads. Det fortæller direktøren, som ser frem til bedre synlighed på den ny adresse.
Annonce

Horsens: I snart seks år har Pieces haft til huse på Søndergade 46, men snart rykker butikken til større rammer på ny adresse.

Kæden har annonceret butikslokalet i Søndergade til udlejning.

- Vi har fundet et andet lejemål, hvor vi får mere plads, fortæller Merete Kvorning, administrerende direktør i AM Pieces Retail.

Pieces har lejet stueetagen i Jessensgade 14, hvor Hanne og Johannes Nielsen i næsten 30 år har drevet modebutikken Stoplight. Parret, som bliver boende i ejendommen, lukker inden for få dage butikken, og så kan Pieces håndværkerteam rykke ind.

- Vi skal have butikken tømt og blandt andet lave nye vægge samt installere nyt lys og inventar, forklarer Merete Kvorning.

Hun forventer at kunne slå dørene op til den ny Pieces butik i løbet af oktober - forhåbentlig inden efterårsferien, siger hun.

Det er ikke et dårligt lokale, vi flytter fra. Men vi kan se, at Horsens er glad for Pieces, og derfor vil vi gerne tilbyde kunderne mere - dét kan vi, når vi får større lokaler.

Merete Kvorning, administrerende direktør og medejer af AM Pieces Retail

Annonce

Fremgang i Horsens

Pieces åbnede på Søndergade 46 i 2013.

- Det bliver næsten lidt sørgmodigt at skulle derfra, men vi har simpelthen brug for mere plads, siger Merete Kvorning, som nu kan se frem til at udvide Horsens-butikken fra cirka 100 til cirka 150 kvadratmeter.

- Det er ikke et dårligt lokale, vi flytter fra. Men vi kan se, at Horsens er glad for Pieces, og derfor vil vi gerne tilbyde kunderne mere - dét kan vi, når vi får større lokaler, siger hun.

Pieces i Horsens er en butik i fremgang, erklærer direktøren.

- Detailbranchen er under pres, men i Pieces, hvor vi har gode priser i forhold til kvalitet og konkurrenter, mærker vi det som en fordel, siger hun.

Da Pieces blev grundlagt i 2003, var det med fokus på alle former for accessories, men løbende er sortimentet udvidet, så det i dag også omfatter tøj til påklædning fra top til tå og snart også overtøj.

Selskabet bag Pieces, AM Pieces Retail, er ejet af henholdsvis Anders Holch Povlsen og Merete Kvorning. Tidligere havde selskabet hovedkontor i den gamle Toldbod på havnen i Horsens, men i 2015 rykkede selskabet adressen til Bestsellers ny domicil i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Hou skal sikres mod oversvømmelser

Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce