Annonce
Læserbrev

Butik er en 'øjebæ': Dette er overhovedet ikke fremmende for hotellet og ej heller for handelslivet i byen

To benzintanke og en Netto-butik som det første, vores gæster ser, når de ankommer til vores by, er langt under lavmål.


Læserbrev: Er der da virkelig ingen, der kan se, at Nettos placering er helt forkert?

Udsigten fra strandhotellet bliver da fuldstændig ødelagt. Hvordan skal hotellet tiltrække gæster med en udsigt til en Netto-butik med varegård og parkeringsplads, lige hvor de i dag har udsigt?

Netto er en øjebæ!

Noget helt andet er, at Netto ikke ligger sammen med andre butikker, så der er ingen fordele for andre butikker overhovedet. I alle andre byer ligger to-tre-fire butikker i samme område, så de kan komplementere hinanden. Men nej, ikke i Juelsminde.

Dette er overhovedet ikke fremmende for hotellet og ej heller for handelslivet i byen.

Jeg kan derfor også være dybt forundret over, at familien Brix fra Palsgaard har givet Netto plads på Færgeengen.

Palsgaard gør så mange fremragende ting for Juelsminde by, men i denne sag forstår jeg dem simpelthen ikke!

To benzintanke og en Netto-butik som det første, vores gæster ser, når de ankommer til vores by, er langt under lavmål.

Det må vi kunne gøre bedre.

Annonce
Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Læserbrev

Nyt skattecenter i Fredericia: En stærk og velfungerende skattekontrol styrker også tilliden til skattevæsenet og sammenhængskraften i vores samfund

Læserbrev: En effektiv skattekontrol er vigtig, fordi alle skal bidrage til vores fællesskab. Snyd og svindel er ikke acceptabelt. Derfor vil regeringen styrke skattekontrollen. Det vil vi blandt andet gøre ved i 2020 at åbne to nye skattecentre. Og det ene af dem skal ligge i Fredericia. På centeret i Fredericia skal der sidde mellem 100 og 150 medarbejdere. De mange nye arbejdspladser vil skabe liv og aktivitet lokalt. Samtidig vil de bidrage til, at endnu en vigtig by nu får sit eget skattecenter. Centeret i Fredericia skal spille en vigtig rolle for regeringens mål om at styrke skattekontrollen og vejledningen over for borgere og virksomheder. Det er en mærkesag for mig som skatteminister. Hvis vi som skatteborgere oplever, at nogle ikke betaler det, de skal til fællesskabet, svækker det vores skattemoral og vores tillid til, at alle bidrager med deres del. Når vi styrker kontrollen, giver det derfor ikke kun færre fejl og mindre snyd. En stærk og velfungerende skattekontrol styrker også tilliden til skattevæsenet og sammenhængskraften i vores samfund. Det vil jeg gerne stille mig i spidsen for. Det nye center er en del af en større plan om at styrke skattekontrollen massivt i de kommende år. I alt vil regeringen ansætte hele 1000 medarbejdere ekstra i skatteforvaltningen og åbne otte nye skattecentre frem mod 2023. De 1000 nye arbejdspladser vil vi oprette uden for hovedstadsområdet - 500 i Jylland, 250 på Fyn og 250 på Sjælland. På den måde skaber vi en bedre fordeling af offentlige arbejdspladser bredt rundt i landet, og vi sikrer en skatteforvaltning, der er endnu tættere på borgere og virksomheder. Finansieringen er afsat. Lokalerne er fundet. Kontrakterne er skrevet under. Nu skal vi i gang med at rekruttere de mange gode folk, der skal sidde på det nye center i Fredericia. Jeg glæder mig til løbende at præsentere flere konkrete dele af regeringens plan og udpege de steder på danmarkskortet, hvor de nye centre skal have til huse.

Annonce