Annonce
Læserbrev

Budgetaftale. Løft til lokalsamfund i Horsens Kommune

Annonce

Læserbrev: Der er blevet sat streg under vigtigheden af lokalområdernes initiativ i budgetaftalen for 2020. Forligspartierne er enige om, at der fortsat skal være fokus på udviklingen i hele kommunen. Ikke mindst i de mange lokalsamfund, som oplever en vækst af tilflyttere i disse år. Der er brug for, at områderne er attraktive at bo og leve i.

Den vigtige rolle, som engagerede frivillige og lokalråd sætter i spil i netop deres lokalsamfund, ønsker forligspartierne at understøtte med en stærk og koordineret indgang til Horsens Kommune. Initiativerne understøttes med øgede ressourcer til både ”Trygge landsbyer”, som fordobles til en mio. kr. i 2020, og mellembypuljen, som tilføres 0,5 mio. kr. i 2020 til i alt 1,25 mio. kr. Forligspartierne ønsker også at afsætte 100.000 kr. i 2020 til indkøb af udstyr til frivillige, der tager ansvar for vedligehold i lokalsamfundet.

Nærhed, tilknytning og udvikling i ens bolig- og fritidsområde er vigtig for, at man som borger føler sig godt tilpas og ønsker at engagere sig lokalt.

Med årets budgetaftale understreges det, at Horsens er en kommune, som bindes sammen, og at lokale initiativer understøttes.

Jeanette Handberg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce