Annoncørbetalt indhold

Brystforstørrende operation – Det skal du vide

Vi ved, at en brystforstørrelse (BFO) operation er en stor beslutning. Derfor skal du vide alt det, du har brug for at vide. Derfor har vi samlet de 4 oftest stillede spørgsmål om BFO, vi får fra vores patienter – lad os komme i gang!

1. Er det farligt at få lavet en BFO?

Det er ikke farligt at få lavet en brystforstørrende operation, men som ved al kirurgi, er der altid risiko for komplikationer. Heldigvis er komplikationer yderst sjældne og hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi specialiseret os i brystoperationer og gør vores allerbedste for at undgå komplikationer, ved at sørge for at din operation foregår så sikkert og trygt som muligt.

Vi benytter os kun af de bedste implantater på markedet og hos Pfeiffer Plastikkirurgi er du altid sikret den højeste kvalitet i et behandlingsforløb hos os. Du kan læse vores patientanmeldelser her.

2. Kommer jeg til at se ”fake” ud?

Nogle kvinder ønsker et look, som er mere plastik og kunstigt i det, dog ønsker de fleste et naturligt resultat, der harmonerer med deres krop. Nogle er bange for, at en brystforstørrelse vil gøre, at man ser unaturlig ud eller ligner noget fra en pornofilm.

Det korte svar er generelt nej, men der er en risiko for kapselskrumpning, som kan gøre, at brysterne ser unaturlige ud. Heldigvis er det meget sjældent og hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilstræber vi altid en tryg behandling med naturlige og smukke resultater.

Du kan se før-efter billeder af patienter i vores galleri her.

Vi bruger implantater fra mærkerne Mentor og Motiva, som er af højeste kvalitet og som sikrer bløde, naturlige bryster med minimal risiko for at gå i stykker, da silikonen er skærefast. Vi lægger som regel implantaterne bag ved brystmusklen for at opnå naturlige og smukke bryster. Læs mere om vores brystimplantater her.

3. Kan jeg stadig amme efter en BFO?

En almindelig bekymring hos kvinder, der overvejer en brystforstørrende operation, er hvorvidt de stadig vil kunne amme efter operationen.

Det korte svar på dette spørgsmål er: ja, du kan godt amme efter en brystforstørrende operation.

I langt de fleste tilfælde påvirker en brystoperation ikke evnen til at amme efterfølgende og hos Pfeiffer Plastikkirurgi gør vi alt, vi kan for at sikre, at du stadig kan amme efter en BFO og derfor undgår vi at skære igennem kirtelvævet i brystet.

4. Skal mine implantater udskiftes?

Det kan være, at du har hørt at man skal udskifte sine implantater hvert 10. år. Dog er der ikke nogen regel om, hvor ofte implantater skal udskiftes og så længe implantaterne er intakte, er der ingen grund til at få dem udskiftede.

Faktisk er implantaternes og silikonens kvalitet så god i dag, at bristninger kun sjældent ses i implantaternes første 10 leveår. Der gælder en tommelfingerregel om, at jo ældre et implantat er, jo større er risikoen for bristning. Derfor anbefaler vi, at man efter 15 år kommer til kontrol hos os 1 gang årligt for at sikre, at dine implantater fortsat er som de skal være.

Denne artikel er sponsoreret af plastikkirurg Philip Pfeiffer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.