Annonce
Kultur

Bryan Adams tweeter afbud: Ingen marts-koncerter i Horsens

Ingen Bryan Adams i Horsens, Vejle eller København i denne omgang. Verdensstjernen tweeter afbud. Arkivfoto: Torben Juhler
Mens den canadiske rockstjerne har fået nye koncert-datoer i Vejle og København, var der tirsdag formiddag ingen udmelding fra Horsens & Friends om en flytning af Adams besøg i Forum Horsens.

Horsens: Der var mandag lang, løbende næse til de cirka 10.000 publikummer, der har købt billet til to udsolgte Bryan Adams-koncerter i Horsens i denne måned.

Koncerterne skulle have fundet sted i Forum Horsens 18. og 19. marts, men efter fredagens udmelding fra statsministeriet, om at arrangementer med flere end 1000 deltagere bør aflyses på grund af frygten for spredning af corona-virus, valgte verdensstjernen mandag selv valgt at droppe besøget i Horsens.

Det skete via et tweet udsendt af musikeren, som også skulle have givet marts-koncerter i Vejle og København.

I tweetet skriver Bryan Adams, at myndighederne i både Danmark og Norge har aflyst hans koncerter på grund af corona-virus-udbruddet. Han beklager meget og beder sine fans stå standby, indtil koncerterne kan dato-sættes på ny.

Nye datoer

Mens koncerterne i både Vejle og København hurtigt har fået nye datoer i maj, henholdsvis den 16. og 17. maj, havde Horsens & Friends tirsdag ved Horsens Folkeblads deadline endnu ikke meldt ud, om det også er lykkedes at flytte Forum Horsens-koncerterne.

Direktør i Horsens & Friends Claus Visbye fortalte mandag, at han ikke var informeret om verdensstjernens afbud på forhånd.

- Vi vidste ikke noget om det. Det kommer midt i en afklaringsproces, forklarer Claus Visbye, som med Horsens & Friends har mange penge på spil ved koncerterne.

Om Bryan Adams proaktive udmelding flytter noget i det store spil om, hvem der skal betale hvad i forbindelse med aflysningerne, er for tidligt at sige.

Det ligger dog fast, at der arbejdes på nye koncertdatoer med den populære canadier, så de mange fans, der rev billetterne væk til de aflyste arrangementer, kan få den oplevelse, de har betalt for.

- Vi melder noget ud, så snart vi ved mere, siger Claus Visbye, som mandag også måtte vinke farvel til afviklingen af årets finale i X Factor, der skulle have fundet sted i Forum Horsens 3. april. Finalen skal nu sendes fra Brøndby, oplyser TV2.

Udsolgte koncerter med Niels Hausgaard 20. og 21. marts ligeledes i Forum Horsens skal formentlig også skubbes til afvikling senere på året.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Aktindsigt afslører: Byrådet blev holdt i uvished i 200 dage i omdiskuteret vej-sag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet advarer mod falske bankmænd, der fik lokket dankortet ud af tre ældre borgere - også en falsk politimand er på spil

Horsens For abonnenter

Retssag om inddrivelse af narkogæld tegner et billede af et barskt miljø i Horsens

Erhverv

Nu kan der ikke bygges mere: Huscompagniet er færdig med 40 huse på svær udstykning

Ikast-Brande

Politiet søger vidner: Mand udsat for røveriforsøg i eget hjem

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

HH Elite For abonnenter

Tjubang-håndbold og koncentrationssvigt: Derfor tabte HH Elite først og fremmest til sig selv i snævert nederlag

AC Horsens

Hård straf venter for synderne: De første ølkastere på Casa Arena er identificeret

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lokal frisør er blevet selvstændig: Er rykket ind i salon Maria G. i Løsning

Sundhedsordførere ser intet behov for restriktioner

AC Horsens

Han var helt, skurk og ti centimeter fra at gøre det godt igen mod VB: Ærlig Sigurdarson havde svært ved at slippe uheldig hovedrolle

Horsens For abonnenter

Studerende snupper 84-årige Pers parkeringsmulighed: Jeg ved godt, jeg ikke har krav på en p-plads, men jeg er afhængig af min bil

Sport

Stort drama venter i lokal serie 3-pulje: Få det fulde overblik over hvilke seriehold, der har noget på spil i efterårets sidste spillerunde

Annonce