Annonce
Erhverv

Brugskunst-butik flytter ind i trælasten

Heidi Daugaard lancerer snart sin online-forretning Karmen.dk som en fysisk butik, der får til huse i Brædstrups tidligere trælast på Vestervangen 5. Foto: Peter Hald
Brugskunst-forretningen Karmen fra Brædstrup går fra onlinehandel til fysisk butik i byens gamle trælast.

Brædstrup: Nu får Brædstrup igen en ny butik. Det bliver brugskunst-forretningen Karmen, der tager det store spring fra online-butik til en fysisk butik. Indehaveren Heidi Daugaard er klar til at slå dørene op lørdag 20. marts.

Adressen bliver Vestervangen 5, byens gamle trælast, hvor Heidi Daugaard har fået indrettet helt nye og rummelige lokaler, oven i købet med udstillingsvinduer.

Karmen havde debut som online-forretning sidste år, og Heidi Daugaard fik dengang etableret et lille showroom og et lager i elektriker Julsgaards gamle kontor bag den tidligere cykelforretning på Bredgade i Brædstrup.

Men nu bliver der meget mere plads i den gamle trælast, som nu ejes og bruges af byggefirmaet JD Byg.

Karmen fortsætter med brugskunst og ting til indendørs dekoration, blandt andet vaser, lys, figurer og lignende, men som noget helt nyt vil der også komme møbler, plakatkunst og skifterammer samt håndlavede kort i den nye forretning på Vestervangen.

Annonce

Lokale produkter

Ydermere vil der være lidt godt til ganen:

- Jeg har indgået et samarbejde med Olsens Bryghus og Water Of Life, så jeg sælger Olsens øl og Bakkelandets Rom og Bakkelandets Gin, fortæller Heidi Daugaard, der i øvrigt også får special-chokolade på hylderne.

Hun vil lægge vægt på at have en hel del lokale produkter, så derfor vil hun også lancere bålfade og blomsterkasser fra det lokale firma SmedTek.

Ud over det store spring fra online-handel til fysisk butik foretager 47-årige Heidi Daugaard selv et personligt skifte for alvor. Hun har netop sagt farvel til sin tidligere karriere som socialpædagog, hvor hun siden 1997 har arbejdet på forskellige institutioner både inden for voksenhandicap-området og psykiatrien.


Jeg vil gerne coache folk, der vil rykke på et mål i deres liv.

Heidi Daugaard, butiksindehaver og coach


Men hun bliver ved med at arbejde med mennesker, da hun netop har uddannet sig som coach. Hun bestod sin eksamen forleden.

Adspurgt om, hvad der er, hun kan hjælpe folk med som coach, svarer hun fyndigt:

- Jeg vil gerne coache folk, der vil rykke på et mål i deres liv, forklarer hun.

På den måde bliver der nærmest to virksomheder i én på Vestervangen 5.

Karmen-butikken får lokaler i den gamle trælast-hal på Vestervangen, som nu ejes af JD Byg. Foto: Peter Hald

Lørdag 20. marts vil den nye forretning være åben fra klokken 9 til 15.

Fremover vil den på hverdage have åbent fra klokken 10 til 17.30 og lørdage fra klokken 10 til 13.

- På grund af corona-restriktionerne kan jeg ikke holde en stor åbningsfest, men jeg kan jo heldigvis åbne butikken. Jeg havde ellers drømt om en kæmpefest. Men jeg agter at fejre butikkens et års fødselsdag med et brag næste år, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce