Annoncørbetalt indhold

Brug internettet sikkert med sikkerhedsmærket

Dette indhold er sponsoreret

I dagens verden er internettet en hel naturlig del af vores liv og benyttes af folk i alle aldre både privat og til arbejde. Dette er en af årsagerne til, at man skal sætte ekstra fokus på internet sikkerhed og passe på ens egne, samt ens kunders data. Udover at bruge ens sunde fornuft og kigge efter anmeldelser, så har man ikke mange muligheder. Derfor har Sikkerhedsmærket oprettet sådan et certifikat, som skal sikre en bedre oplevelse for hjemmeside ejere og deres kunder.

  • Hvorfor er internet sikkerhed vigtigt?

Hvis en person hacker sig ind i en større hjemmeside og får adgang til tusinde af personers data, så kan dette blive et stort problem. Disse data kunne være kortoplysninger, fulde navn, adresse og lignende personlige oplysninger. Hackeren kan derefter vælge at bruge disse data til bl.a. afpresning, køb, videresalg og meget mere ondsindet.

Derfor er det vigtigt, at man som både hjemmesideejer og forbruger gør sig nogle vigtige tanker om hvordan man bedst beskytter sig selv og andre på internettet.

Derfor er det rigtig vigtigt, at alle hjemmesideejerne har styr på deres data og sikkerhed på hjemmesiden. En lille brist i dataene kan hurtigt gå hen og blive til et meget stort problem for mange almindelige mennesker.

Som forbruger er ens bedste værktøj at bruge ens sunde fornuft og gøre sig tanker om en hjemmeside inden, at man indsætter sine personlige oplysninger. Når vi siger sund fornuft kunne dette f.eks. være at gennemsøge nettet for referencer i form af fx anmeldelser og lignende. Derudover kan man se om hjemmesiden er certificeret af en tredjepart, som fx Sikkerhedsmærket.

  • Hvad er Sikkerhedsmærket?

Sikkerhedsmærket er en tredjepart, som er med til at hæve standarden for sikkerhed på danske hjemmesider. Ikke alle kan blive certificeret eftersom, at Sikkerhedsmærket har en lang række krav, som diverse hjemmesider skal opfylde. Dette er fx betingelser til cookies, privatlivspolitik, kontaktoplysninger, SSL-certifikat og lignende sårbare punkter.

Når en forbruger ser Sikkerhedsmærket kan de med sikkerhed vide, at denne hjemmeside har været gennemtjekket og lever op til deres høje krav til behandling af personlige oplysninger.

Sikkerhedsmærket har fortalt følgende: "Vi ønsker at skabe tryghed for forbrugere og hjemmesideejere. Det er rart at kunne surfe og handle på nettet med ro i maven uden at skulle bekymre sig for at lide økonomisk tab eller få stjålet sine personlige oplysninger." fortæller Emil Jørgensen.

Emil fortsætter "Etisk og korrekt dataanvendelse er et krav og i stigende grad en klar forventning fra forbrugernes side. Derfor kan det koste på bundlinjen, hvis hjemmesideejere og webshops ikke tager dataansvarlighed seriøst"

Læs mere om sikkerhedsmærket her: https://sikkerhedsmaerket.dk/

  • Hvor kan jeg finde Sikkerhedsmærket?

Hvis en hjemmeside er certificeret af Sikkerhedsmærket vil du kunne finde mærket inde på deres hjemmeside. Derudover har Sikkerhedsmærket en officiel deltagerliste på deres egen side, hvor man kan se alle de forskellige hjemmesider med sikkerhedsmærket. Brug dette som udgangspunkt, hvis du gerne vil finde sider med høje standarder og fokus på din sikkerhed og færden på internettet.

Sikkerhedsmærket bliver hele tiden mere og mere udbredt, så hold gerne øje med listen og se hvordan Sikkerhedsmærket udvikler sig mere og mere. Sikkerhedsmærket giver danskere en tryggere oplevelse på nettet hvor man ikke skal bekymre sig om diverse sikkerhedsbrud.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.