Annonce
Østjylland

Brokkede sig over høj musik: 24-årig mand fik slag og blev truet med kniv i bussen

Østjyllands Politi blev torsdag aften kaldt til Risskov, hvor en 24-årig mand var blevet slået og truet med kniv. Genrefoto: Johan Gadegaard

AARHUS: Torsdag aften modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om en 24-årig mand, der var blevet slået og truet med en kniv i bus 14, mens den kørte omkring Vejlby Centervej i Risskov.

Ifølge den 24-årige mand havde han henvendt sig til en anden passager i bussen, som hørte høj musik, og havde bedt ham om at tage høretelefoner på. Det havde ført til en større diskussion mellem de to personer. Til sidst var den anden passager, en dreng på mellem 14 og 17 år, gået helt tæt hen til den 24-årige og havde slået ham i ansigtet med en knyttet hånd og trukket en kniv.

En jævnaldrende ven til drengen kom til og begyndte også at råbe efter den 24-årige.

Annonce

Chaufføren af bussen standsede bussen og forlangte, at de to drenge skulle stå af, hvilket de gjorde med det samme og stak af.

Ifølge Østjyllands Politis døgnrapport ankom en patrulje kort efter til stedet og foretog flere afhøringer af vidner i bussen, men det lykkedes i første omgang ikke at finde frem til gerningsmændene.

De to unge drenge beskrives begge som arabisk af udseende, ca. 14-17 år, iført mørkt tøj. Den ene havde bæltetaske og en sort kasket på.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Nyt underlag på Casa Arena? Horsens Kommune foreslår at fremtidssikre banen med hybridgræs

Annonce