Annonce
AC Horsens

Brock-Madsen: Vi må kunne score på hovedstød efter de lange indkast

Nicolai Brock-Madsens kontrakt udløber efter denne sæson. Han har endnu ikke besluttet, hvad der skal ske efter sommerferien. Foto: Michael Svenningsen
- Vi har flere folk, der er stærke i luften, siger Nicolai Brock-Madsen.

Horsens: - Det er nogle fantastiske indkast, Mikkel Qvist sender ind foran mål. Vi må kunne score på hovedstød, når vi nu er så mange, der er stærke i luften, Søren Reese, Mads Juel og mig selv.

Det sagde Nicolai Brock-Madsen, der lavede mål på samlebånd for Randers FC og U21-landsholdet - men i Horsens har han endnu ikke scoret.

- Det eneste, jeg tænker på, er at score for Horsens og vinde over AGF. Min kontrakt udløber efter denne sæson, men jeg tænker slet ikke på, hvor jeg skal spille efter sommerferien. Jeg er en fri fugl og er ikke afhængig af agenter og klubber eller en kone. Min kæreste og jeg bor i Randers, og det er helt min beslutning, hvad der skal ske, sagde Nicolai Brock-Madsen.

- Vi arbejdede hårdt for sagen, men jeg havde hele tiden to eller tre mand i nakken. Det gjorde det svært for mig, men det burde vi kunne udnytte, for hvis jeg har flere modstandere, må andre spillere være fri, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce