Annonce
AC Horsens

Brock-Madsen: Fin dialog med AC Horsens

Nicolai Brock-Madsen træner fortsat med i AC Horsens, selv om hans kontrakt officielt udløber den 30. juni. Foto: Morten Pape
Angriberen håber, at han kan undgå skader og ramme et stabilt højt niveau i efteråret.

Horsens: Nicolai Brock-Madsen kom til AC Horsens i vinterpausen, og angriberen lavede i første omgang kun en aftale for et halvt år. Den udløber 30. juni, så derfor var Nicolai Brock-Madsen også med på træningsbanen, da AC Horsens mandag begyndte træningen efter sommerferien.

Han så frisk ud, og i det afsluttende spil på to mål lavede han blandet andet et fint mål, hvor han kom bragende mellem to forsvarsspillere og sendte et indlæg i nettet.

Efter træningen var humøret også højt hos angriberen.

- Jeg taler stadig med AC Horsens, og vi har en fin dialog, så mon ikke vi ender med at finde ud af det, siger Nicolai Brock-Madsen.

Han har siden vinterpausen kæmpet for at vise fordums styrke, og det vil være oplagt at fortsætte den proces i AC Horsens.

- Jeg blev sat tilbage af min skade i foråret, og det var reelt først til de afsluttende nedrykningskampe, at jeg blev klar. Til gengæld har det så set bedre og bedre ud, siger Nicolai Brock-Madsen.

- Superligaen bliver meget spændende i den kommende sæson med tre nedrykkere, men for mig personligt handler det om at holde mig skadesfri og spille fast, siger angriberen, der nåede at blive noteret for et enkelt mål i foråret, da han kom på måltavlen i den første playoff-kamp mod Vendsyssel.

Annonce

Overbelastningsskade

Han har sørget for at give kroppen ro i ferien.

- Der gik et stykke tid, fra jeg fik ophævet min kontrakt med Birmingham, til aftalen med AC Horsens kom på plads, så der løb jeg en masse, for at være helt klar til starten i AC Horsens. Jeg gav den også fuld gas på træningslejren, fordi jeg bare ville i gang, og det var nok en fejl, siger Nicolai Brock-Madsen, der efterfølgende kæmpede med en overbelastningsskade.

- Nu er følelsen god, og så handler det om at spille nogle træningskampe og få bygget på, siger angriberen.

I første omgang skal han dog have fat i kuglepennen for at skrive under på en ny kontrakt med AC Horsens, hvis karrieren skal fortsætte i klubben efter den 30. juni.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce