Annonce
AC Horsens

Brock-Madsen er på jagt efter mål

Nicolai Brock-Madsen skal på måljagt. Han står stadig kun noteret for to scoringer i denne sæson fra kampen mod Silkeborg i juli sidste år. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens' angriber nåede lige at blive sin skade kvit, da corona'en lukkede Danmark ned, så spilleglæden er stor før genstarten af Superligaen.
Annonce

Horsens: Nicolai Brock-Madsen har gennem sin tid i AC Horsens kæmpet med skader. Et langt kontinuerligt forløb har angriberen stadig til gode.

Foråret blev også indledt med en skade, og netop som Nicolai Brock-Madsen var meldt kampklar, blev Danmark ramt af corona'en.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Der er mange spørgsmålstegn, for selv om nogen har spillet træningskampe og andre har trænet mere end os, så er kampene om point noget helt andet, siger Nicolai Brock-Madsen.

- Jeg nåede lige at være klar til kamp, så jeg har brugt pausen på at optimere min form og lave masser af forebyggende træning, siger angriberen, der blandt andet i den indledende løbetest, da AC Horsens genoptog træningen, imponerede med at være i top fem i truppen.

Det store spørgsmål er så, om god form kan omsættes i mål. AC Horsens lavede ikke mange mål i forårets første kampe.

- Jeg håber, vi kan blive bedre til at lave mål. Det er jo ikke sådan, at vi løber på banen med et håb om ikke at score. Vi har haft nogle svære kampe, og de to sidste kampe i grundspillet bliver også svære, så vi skal tage udgangspunkt i glæden ved at få lov til at spille fodbold igen, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Nicolai Brock-Madsen.

Jeg glæder mig til at komme i gang. Der er mange spørgsmålstegn, for selv om nogen har spillet træningskampe og andre har trænet mere end os, så er kampene om point noget helt andet.

Nicolai Brock-Madsen

Annonce

En vild periode

Han er ved at have vænnet sig til de nye tider med corona-test, som blot er en lille del af den omfattende protokol, som træningen og kampene er underlagt.

- Det er en vild tid, vi har været igennem. Jeg har været nervøs som mange andre. Jeg har to små børn, som der også skal tages hensyn til. Som familie er vi begyndt at se andre, men jeg har stadig stor fokus på at holde afstand og spritte af. Det er nødvendigt, når vi skal testes hver uge, siger Nicolai Brock-Madsen.

Den første kamp efter genstarten af Superligaen ude mod FC Midtjylland bliver en stor mundfuld.

- Vi får det svært. FC Midtjylland har som alle andre hold haft kampe, hvor de ikke har spillet godt, men de er alligevel endt med at vinde. Det kendetegner et tophold, men det er den første kamp efter en lang pause, og så kan alt ske. Vores chance for at få et godt resultat er større nu, end hvis vi skulle møde dem midt i sæsonen, siger Nicolai Brock-Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce