Annonce
Sport

Dominic Vinicius skal træne med VB

Dominic Vinicius skal fra 4. august træne med VB. Han kommer efter 10 måneders kamppause og klubben skali første omgang hjælpe ham tilbage i form. Arkivfoto: Lars Rasborg Ritzau/Scanpix
Ifølge Vejle Amts Folkeblads oplysninger, kommer angriberen Dominic Vinicius i begyndelsen af august til Vejle. Han skal træne med klubben efter en længerevarende knæskade.

Vejle: Få har i nyere tid tryllebundet Nørreskovens tilskuere som den store angriber Dominic Vinicius. Målscoreren forlod klubben midtvejs i oprykningssæsonen 2017/18, og siden har trofaste VB-fans drømt om hans genkomst.

Nu er der en mulighed for, at drømmen bliver en realitet.

Vejle Amts Folkeblad erfarer, at den 26-årige angriber vender tilbage til VB onsdag den 4. august for at træne med klubben. Om det bliver til en kontrakt er dog yderst usikkert. Dominic Vinicius har været til genoptræning i USA efter en grim knæskade, og han har ikke spillet fodbold i 10 måneder. Hvilken forfatning, han er i, må tiden vise.

Annonce

Dominic Vinicius kom til VB i sommeren 2016 og blev hurtigt den mest frygtede angriber i 1. division med sin enorme fysiske styrke og sin mageløse afslutningsfod. I januar 2018, midtvejs i oprykningssæsonen, forlod han VB efter en yderst succesfuld periode i klubben: Han nåede at spille 46 kampe i 1. division og score 24 mål.

Den gode form kastede et stort salg af sig til kinesiske Beijing BSU. Efter sigende lå overgangssummen på cirka 20 millioner kroner, og dermed blev Dominic Vinicius det største salg i VB’s historie. Nummer to på listen er Thomas Gravesens salg til Hamburger SV. Overgangssummen for ham var cirka seks millioner kroner.

To knæskader

Dominic Vinicius begyndte fint i kinesisk fodbold og scorede godt med mål, men to grimme knæskader gjorde det vanskeligt for angriberen at slå igennem, hvorfor han har stået uden klub siden januar. Reelt har angriberen ikke spillet en kamp siden 30. september 2020. Her fik han 13 minutters spilletid i en kamp mod IM Zhongyou i den næstbedste kinesiske række. Derfor er det ikke sikkert, at han nogensinde kan genfinde sin topform.

Ifølge avisens oplysninger lander Dominic Vinicius i Vejle onsdag den 4. august, hvorefter VB vil se ham an til træning. I første omgang hjælper VB en tidligere spiller ved at bringe ham ind i et godt træningsforløb. Dominic Vinicius’ ankomst kommer ikke til at få indflydelse på VB’s transferstrategi. Ifølge vores oplysninger leder klubben fortsat efter en anden angriber, men hvis det viser sig, at Dominic Vinicius stadig kan spille fodbold, ser man ham som en mulighed for at styrke sin forreste linje.

Dominic Vinicius har aldrig glemt sin tid i Vejle og har ved flere lejligheder været gæst på Vejle Stadion under VB’s kampe.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

Min eksmand synes, vores børn får for meget junkfood hos mig - kan han bestemme over det?

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Hedensted

Ny butik: Rune og Jill sælger vin fra Italien fra en ombygget garage i Hedensted

Horsens For abonnenter

Fra Junivej til Agerbakken: 18 boliger har skiftet hænder

Horsens

Se video fra Marys besøg i Horsens: Særligt én studerende havde sommerfugle i maven

Horsens

Se Regitzes smukke buket til kronprinsesse Mary: Jeg blev da lidt starstruck, da jeg fik opgaven

AC Horsens For abonnenter

Nu venter VB i 1/8-finalen: AC Horsens' historiske pokaltriumf kastede disse fem tillægsgevinster af sig

Odder

Nye Borgerlige har fundet spidskandidat: Vil skifte livet som sofapolitiker ud med en stol i byrådet

Horsens For abonnenter

Efter pres fra Venstre: Nu bliver det gratis at gå på tønden i midtbyen

Horsens

Se videoen: Nu er Mary kommet til Horsens

Annonce